22. 5. 2020, aktualizováno 16. 12. 2021

Pomocí vestavěné skříně lze využít prostor efektivněji. A to skutečně ode zdi ke zdi a od podlahy až po strop. Díky zabudované skříni se rovněž zjednoduší úklid. Zatímco na běžnou skříň se práší a prach se hromadí i pod skříní, nebo v těžko dostupném okolí, u dobře navržené vestavěné skříně na míru se tohoto bát nemusíte. Pokud má skříň posuvné dveře, nepotřebujete ani příliš místa v okolí skříně.

Bojíte se vestavěnou skříní ještě více zmenšit už tak malý prostor? Vsaďte na světlé barvy a především zrcadla. Velkoplošná zrcadla mají schopnost opticky zvětšit prostor. A na skříních lze dveře řešit jako posuvné zrcadlové. Což je nejen praktické, ale i efektní.

Mnohdy se potýkáme rovněž s tím, jak efektivně využít atypické prostory, které se nacházejí v běžných domácnostech. A to nejčastěji pod schodištěm nebo v podkroví. Pro tato místa není běžný nábytek vůbec vhodný. Pro takové prostory je vestavěná skříň ideální, protože je přesně na míru a zároveň může pomoci chytře vyřešit přístup do stísněných míst například pomocí vysouvacích částí skříní.

Máte v předsíni plné věšáky kabátů a botník zimních bot? Nedostatek úložného prostoru v předsíni je problém v mnoha domácnostech. I v tomto případě je vestavěná skříň skvělým a praktickým řešením. Předsíň na míru si rychle zamilujete. A bonusem  navíc bude, že jako vstupní místnost do bytu či domu bude mít vždy jen pozitivní dojem na návštěvy – vše bude uklizené a schované ve skříni na svém místě.

Součástí vestavěné skříně mohou být drátěné police, které poslouží k uschování sezónních bot. Zimní boty bývají po příchodu z venku špinavé a mokré, do skříně je tedy hned neschováte. Proto je dobré mít botník v dekoru skříně na míru, který může plnit praktickou funkci stoličky a může mít i dekorativní charakter. Díky botníku na míru zaplníte prostor, který by možná jinak zůstal nevyužitý nebo by byl využitý jen částečně.

Pokud chcete předsíň změnit a maximálně využít, stačí vytvořit online poptávku u nás na webu NejŘemeslníci. Odborníci vám vádi poradí, jak efektivně využít vstupního prostoru do bytu a provedou výběrem vestavěné skříně a vyslyší požadavky či návrhy. Výběr skříně na míru je se zkušeným týmem hračka.

Díky bohatému výběru materiálů se nemusíte bát, že vestavěná skříň nezapadne do vašeho stávajícího interiéru. Do předsíně však doporučujeme zvolit vestavěnou skříň s posuvnými dveřmi ve světlém dekoru. V situacích, kdy je skříň otevřená, posuvné dveře zbytečně nepřekážejí v průchodu a pohybu v předsíni. Světlé barvy prostor opticky zvětší a celá místnost díky tomu nepůsobí stísněně. V žádné předsíni by nemělo chybět zrcadlo. Poslouží vám nejen k úpravám vašeho zevnějšku, ale stejně jako světlé barvy, místnost opticky zvětší.

V případě, že si nevíte rady s organizací a uspořádáním skříně, vyberte si doplňky, které pomohou s orientací ve skříni. Pro skladování kabátů a sezónního oblečení doporučujeme skříň opatřit dostatkem šatních tyčí a drátěných košíků. Pokud si skříň chcete pro představu předem rozvrhnout nebo již máte nějaké vize, zkuste si vytvořit návrh v 3D návrháři.

Každou zakázku je lepší podložit smlouvou o dílo a předávacím protokolem. Pokud si nejste jisti co a jak, můžete využít dokumenty ke stažení ZDARMA.

 

0 0 Počet hlasů
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
0
Přidejte svůj názor.x