22. 5. 2020, aktualizováno 1. 11. 2023

Vestavěná skříň nabízí maximální úsporu místa. Nachází se totiž většinou přímo u jedné stěny, jejíž tvar kopíruje. I opticky jsou místnosti s vestavěnými skříněmi mnohem vzdušnější a prostornější, než pokoje se skříněmi klasickými. U vestavěné skříně se můžeme spolehnout na maximálně efektivně řešený interiér. Můžete je uspořádat podle svých představ. A pokud jsou vhodně vyřešeny, vejde se do nich mnohem více věcí, než do klasické skříně. 

Ať už bydlíte v bytě nebo domě, je teď možná ten nejlepší čas zamyslet se nad pořízením moderních šatních skříní. Z jakého důvodu?

+ Zvětšíte počet úložných prostor. Po nastěhování do nového bydlení se zdá, že je všude volno a spousta místa. Počkejte ale za pár let. To zjistíte, že prostoru ubývá. A rázem vám úložné prostory budou chybět.

+ Zvýšíte hodnotu své nemovitosti. Vestavěné skříně jsou obvykle pevnou součástí domácnosti a v případě pronájmu nebo prodeje nemovitosti v ní zůstávají. A v takové situaci dostatečný a vhodně řešený úložný prostor zvyšuje hodnotu. Je mnoho zájemců z řad kupujících a nájemníků, kteří volí již hotový a zařízený byt. Pokud v něm bude vše potřebné, je to velká přednost.

Každou zakázku je lepší podložit smlouvou o dílo a předávacím protokolem. Pokud si nejste jisti co a jak, můžete využít dokumenty ke stažení ZDARMA.

0 0 Počet hlasů
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
0
Přidejte svůj názor.x