8. 11. 2021, aktualizováno 9. 9. 2022

Čas strávený na zahradě se s koncem podzimu spíš zkracuje. To ale neznamená, že se nemůžete pomalu připravovat na jaro a první slunečné dny. Co třeba naplánovat nový zahradní nábytek? Shromáždili jsme povedené práce truhlářů, od masivních stolů přes domečky pro děti až po venkovní kuchyni. Inspirujte se k proměně své zahrady!

Nábytek na míru má obecně celou řadu výhod: každý kus je originál, zapadne i do atypického prostoru a hlavně – bude vypadat přesně tak, jak jste si vysnili. Stačí jen oslovit šikovného truhláře. Přesně tak to udělalo hned několik našich zákazníků a teď se můžou těšit z poctivé ruční práce, která zdobí jejich zahradu.

Rozumíme truhlářství! Zjistěte, proč chtít nábytek na míru, nebo jaké jsou výhody nové kuchyně od truhláře či z IKEA.

Zahradní stůl z masivu jako ze starých časů

Paní Alena měla jasnou představu: nechat si vyrobit masivní stůl, který bude působit dojmem dlouho používaného nábytku. Deska měla být lepená, s rustikálním odstínem do šeda a rozměry 1 × 3 m. Nohy stolu si paní Alena přála „vysušené“, popraskané, jako by se na nich už podepsal zub času. Při výrobě neměl posloužit ani jediný hřebík.

A jak si firma s takovým zadáním poradila? Podle hodnocení zákaznice naprosto bravurně. Posuďte sami: „Můžu jenom doporučit. Firma odvedla práci víc než na 100 %, stůl je přesně dle mých představ, ještě líp, opravdu luxusní. Na všem jsme se předem domluvili, pan majitel byl moc ochotný a termín i domluvená cena byly dodrženy.“

Další informace k zakázce najdete v detailu reference.

zahradní stůl z masivu
Zahradní stůl z masivu teď může přivítat celou řadu hostů.

Dětský domeček na stromě

Tady nešlo vyloženě o zahradní nábytek, ale o něco mnohem „důležitějšího“: vytvořit místo pro malé dobrodruhy, kde by mohli mít svůj vlastní svět. A tak v koruně jilmu vznikl dřevěný domeček se širokým žebříkem, skluzavkou a s výhledem do zahrady. Chybí už snad jen dřevěná houpačka.

Zákaznice byla s výsledkem nadmíru spokojená, což dokazuje její hodnocení: „Naprostá spokojenost, nemám co vytknout! Firma splňuje všechny požadavky, které byste od profíků očekávali – perfektní komunikace, rychlé zhotovení, přiměřená cena, bezproblémová montáž ve stanoveném termínu. Pan majitel má cit pro práci, kterou dělá, navrhne řešení a dokáže si poradit i s náročnými požadavky klientů.“ 

Detail zakázky si můžete prohlédnout na našem webu.

Venkovní kuchyň z masivu

Představte si letní party s přáteli na zahradě: Je teplý večer a vy ani jednou nemusíte odběhnout domů, abyste zkontrolovali maso v troubě nebo umyli nádobí. Přesně to se splnilo našim zákazníkům, když si nechali vyrobit venkovní dřevěnou kuchyň pod masivní pergolou. Firma, která se zakázky ujala, měla projekt na starosti od A do Z: tedy od návrhu přes vizualizaci až po samotnou výrobu.

V kuchyni najdete snad všechno, na co si vzpomenete: plynový gril, varnou desku, troubu, profesionální plotnu na palačinky a velikou multifunkční pec na dřevo, ve které se dá péct pizza a udit nebo grilovat až 3 kuřata zároveň. Nechybí dokonce ani lednička a myčka. Dominantu pak tvoří masivní dřez ručně vydlabaný do bukového dřeva.

Už jen fotky hovoří za vše, ale komentář zákazníka kvalitu odvedené práce ještě podtrhuje: „S prací společnosti jsem velmi spokojena. Profesionální přístup, výborná komunikace v celém průběhu činnosti a naprostá serióznost. Pan L. má velmi originální nápady a umí je zrealizovat. Výsledek dokonalý.“

Více informací k zakázce najdete v detailu reference.

Chcete taky zahradní nábytek na míru? Seženeme vám truhláře

Pokud vás naše ukázky nadchly, na nic nečekejte. Plánovat se dá i přes zimu a na jaře se aspoň hned pustíte do práce. V naší databázi najdete celou řadu truhlářů a tesařů, kteří vám zhotoví nejen zahradní nábytek, ale i terasy, pergoly nebo dětskou houpačku. A jestli se vám nechce probírat profily jednotlivých řemeslníků a firem, zadejte zdarma poptávku. My vám pomůžeme vhodného dodavatele najít.

0 0 Počet hlasů
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
0
Přidejte svůj názor.x