Lakovna


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Výměnu okapů na rodinném domě

5.0
— Kč
Výměnu okapů na rodinném domě
Výměnu okapů na rodinném domě
Výměnu okapů na rodinném domě
Zadání
Poptávám výměnu okapů na rodinném domě podle následující specifikace: Místo realizace: Sobotka (okres Jičín) Termín realizace: optimálně červenec,… Více
Hodnocení
Bezproblémová komunikace, dobrá kvalita práce, doporučuji.
Dodavatel
Martin Bulíř
Sobín

Dřevěné schodiště

5.0
58 830 Kč
Dřevěné schodiště
Dřevěné schodiště
Dřevěné schodiště
Zadání
Jedná se o smrkové schodiště do patra se zábradlím a velkou podestou v mezipatře.Schodiště je lakované podlahovým lakem. CENA je za kompletní dod… Více
Hodnocení
S prací od návrhu až po realizaci jsem byl velmi spokojen. Dodací podmínky, termíny i cena byly dodrženy. Komunikace s dodavatelem byla dobrá. Dodavatel je profesionál, jeho práce je precizní, kvali… Více
Dodavatel
Miroslav Voborník
Křinec

Zapojení videotelefonuTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Zapojení videotelefonu
Zapojení videotelefonu
Zadání
Dobrý den, prosím hledáme elektrikáře případně šikovného pána, který by uměl propojit videotelefon uvnitř domu s elektrozámkem na brance a zvonke… Více
Hodnocení
Pan dle domluvy zapojil kompletne videotelefon, dokonce sam sehnal chybejici soucastku a prisel dodelat. Jednani profesionalni, s vysledkem sme spokojeni, vse funguje.
Dodavatel
Michal Batromy
Praha 9-Hrdlořezy

Křídlová brána a branka

3.0
17 000 Kč
Křídlová brána a branka
Zadání
KŘÍDLOVÁ BRÁNA (šířka vstupu +-2900) konstrukce rámu z tenkostěnných uzavřených profilů (PRÁŠKOVĚ LAKOVANÁ) výplň - plaňky (š 70/t 20/l 1495) s… Více
Hodnocení
Zakázka byla dobře zhotovena. Dohodnutý termín realizace brány+branky nebyl vůbec dodržen, s pánem se bylo občas těžké domluvit. Na zakázku jsme místo dohodnutého 1 měsíce čekali 2 měsíce. Původní… Více
Dodavatel
Radek Niederle - NNkovo
Kutná Hora

Podlahové lištyTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
4 500 Kč
Podlahové lišty
Zadání
Dobrý den. Poptávám montáž dřevěných podlahových lišt. Jedná se o připevnění cca 40 metrů lišt k původním parketám. Předem děkuji za nabídky.
Hodnocení
Jednání bylo rychlé a vstřícné. Realizace proběhla dle domluvy a bez problémů. Výsledek byl dokonalý. Děkuji.
Dodavatel
D-Design podlahy
Říčany

Výmalba společných částí bytového domu

4.3
— Kč
Zadání
Výmalba společných prostor bytového domu, 4 vchody, 5 NP, sklepní prostory, včetně drobných oprav po opravě elektroinstalace a lakovaní zabradlí.
Hodnocení
Po vyjasnění našich pozadavků na kvalitu v detailu pan Kmínek odvedl dobrou práci. Velmi slušný pán. Pro obdržení nabídky doporučujeme definovat výčet všech dotčených prostor a místností. Nespoléhat… Více
Dodavatel
JAROMÍR KMÍNEK
Příbram V-Zdaboř

Lakování dveří

5.0
— Kč
Lakování dveří
Lakování dveří
Zadání
Chtela bych poptat lakovani 3 drevenych dveri.
Hodnocení
Skvela domluva a kvalitne odvedena prace. Mohu jen doporucit
Dodavatel
Milan Novotný
Pardubice

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Podobná témata

Související témata

Podrobnější témata

Potřebujete poradit?