Aby to dobře dopadlo
Přihlásit se
·
Přidat svou firmu
·
·
Zadat poptávku

Podmínky zpracování osobních údajů

Jak pracujeme s vašimi osobními údaji?

Napsali jsme to lidskou řečí, ale níže máme i pořádnou právnickou verzi, vyberte si, co vám vyhovuje víc.

Podmínky zpracování osobních údajů:

  • Jaké údaje sbíráme?
    • To, co nám o sobě řeknete: jméno, příjmení, kontakty, …
    • To co na našem serveru poptáváte / nabízíte - zakázky, poptávky, nabídky, fotky, dokumentaci, …
    • Technické informace - IP adresy, soubory cookies, …
  • Co s nimi děláme?
    • Hlavně data používáme pro základní účely služby - párování poptávek s nabídkami, komunikace a hodnocení. Data také analyzujeme pro zlepšování funkcí portálu.
    • Některé informace zveřejňujeme - profily řemeslníků, hodnocení zakázek, fotky prací.
    • Pro technické záležitosti někdy používáme služby třetích stran a ty tak mají přístup k některým údajům. Třetím stranám dáváme vždy jen nutné minimum dat a kontrolujeme podmínky třetích stran (že jsou u nich data v bezpečí). Například:
      • Pro měření webu používáme Google Analytics, té dáváme informaci o vaší cookie.
      • Chat na našich stránkách je služby Smartsupp, proto jí posíláme základní informaci o tom, kdo v chatu píše.
      • A pár dalších podobných, mohou ubývat i přibývat, zkoušíme různé nástroje.
  • Co s nimi neděláme?
    • Nikomu vaše data neprodáváme.
    • Nespojujeme data z různých zdrojů, abychom se o vás dozvídali víc.
  • Kdo jsme vlastně my?
    • My jsme firma TrustYard s.r.o. (provozovatel portálu Nejřemeslníci.cz). Máme IČ 28960823, e-mail info@nejremeslnici.cz a telefon +420 775 910 028.
  • Jak můžete mít svoje data pod kontrolou?
    • Přesně tak, jak zákon káže. Máte nárok dozvědět se jaké informace o vás máme uložené, můžete je upravit, přenést, omezit nebo úplně odstranit. Ozvěte se nám na kontakty výše, vyřešíme to.

Podmínky zpracování osobních údajů společnosti TrustYard s.r.o.

Společnost TrustYard, s.r.o., poskytovatel služby NejŘemeslníci.cz může zpracovávat osobní údaje uživatelů v následujícím rozsahu:

Zákazník: IP adresa, soubory cookies, jméno, příjmení, adresa, telefonní číslo, e-mail, údaje související se zadáním či ohodnocením realizované práce - fotografie, dokumentace, smlouvy.

Dodavatel práce: IP adresa, soubory cookies, název subjektu, jméno, příjmení, IČ, DIČ, adresa, telefonní číslo, e-mail, číslo bankovního účtu, údaje související se zadáním či ohodnocením realizované práce - fotografie, dokumentace, smlouvy.

Vaše osobní údaje získáváme a zpracováváme v souladu s relevantními právními přepisy, kterými jsou zejména zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, a zákon č. zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti s čl. 28 odst. 3 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů, případně předpisy, které je v budoucnu změní či nahradí.

Zpracování osobních údajů probíhá vždy pouze v rozsahu daném konkrétní službou nebo účelem zpracování.

  1. Totožnost a kontaktní údaje správce

    Správcem Vašich osobních údajů je společnost TrustYard, s.r.o. poskytovatel služby NejŘemeslníci.cz, se sídlem TrustYard s.r.o., Růžová 17, Praha 1, 110 00, IČ: 28960823, DIČ: CZ28960823 (dále jen „TrustYard“). V případě jakýchkoli žádostí o poskytnutí informace ke zpracování Vašich osobních údajů nebo v případě uplatnění Vašich práv ve smyslu čl. 5 níže nás prosím kontaktujte na tel. čísle +420 775 910 028 nebo na e-mailové adrese info@nejremeslnici.cz

  2. Účely zpracování a právní základ pro zpracování

    Vaše osobní údaje budeme zpracovávat primárně pro účely zprostředkování práce na portále NejŘemeslníci.cz a informační podporu tohoto účelu.

    Dále pak pro marketingové účely, přičemž TrustYard je oprávněn:

    • kontaktovat Vás s výhodnými obchodními nabídkami, s nabídkou osobní schůzky, možností účastnit se soutěží a s jinými obchodními sděleními, a to dle Vašich preferencí telefonicky, e-mailem nebo SMS
  3. Příjemce nebo kategorie příjemců osobních údajů

    Vaše osobní údaje bude společnost TrustYard zpracovávat manuálně anebo elektronicky, přičemž TrustYard je může předat spolehlivé třetí straně, která pro ni zajišťuje administrativní nebo technickou podporu, případně také marketingovou, obchodní či jinou specifickou činnost (takové osoby jsou zpracovateli osobních údajů). Nejčastěji půjde o produktovou či analytickou podporu služby jako je Google Analytics, Amazon Web Services, New Relic, GoPay, Smartsupp.com apod.

  4. Doba uložení osobních údajů

    Vaše osobní údaje budeme zpracovávat pouze po dobu stanovenou právními předpisy – tj. po dobu, která je nezbytná k účelu poskytování Služeb tedy registrace v systému společnosti TrustYard. V případě Vašeho souhlasu ke zpracování pro obchodní účely se jedná o dobu neurčitou (pokud nebyla dohodnuta kratší doba). Pokud souhlas kdykoli odvoláte nebo omezíte, Vaše údaje přestaneme v příslušném rozsahu pro dané účely používat, a pokud k jejich zpracování nemáme jiné zákonné důvody, bezpečně je odstraníme. V případě oprávněného zájmu u potenciálního soudního sporu uchováváme Vaše údaje až po dobu deseti let.

  5. Práva subjektu údajů

    V případě souhlasu máte jakožto subjekt údajů, který svůj souhlas ke zpracování udělil dobrovolně, právo tento souhlas kdykoli odvolat či omezit. Pokud zpracování probíhá na základě oprávněného zájmu TrustYard, máte právo proti tomuto zpracování vznést námitku.

    Vaše další zákonná práva zahrnují: právo požadovat přístup k osobním údajům, právo na opravu nebo výmaz osobních údajů, právo na omezení zpracování, právu na přenositelnost osobních údajů a právo podat proti společnosti TrustYard, jakožto správci stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů (dále jen „ÚOOÚ“).

Potřebujete poradit?

info@nejremeslnici.cz
od 9:00 do 17:30
Momentálně nejsme na telefonu.

Zkuste nám napsat e-mail, nebo zavolat později. Poptávky vyřizujeme i mimo běžnou pracovní dobu a o víkendech.

Kontakty provozovatele