Přidat svou firmuZadat poptávku

Podmínky zpracování osobních údajů

Jak pracujeme s vašimi osobními údaji?

Napsali jsme to lidskou řečí, ale níže máme i pořádnou právnickou verzi, vyberte si, co vám vyhovuje víc.

Podmínky zpracování osobních údajů:

  • Jaké údaje sbíráme?
    • To, co nám o sobě řeknete: jméno, příjmení, kontakty, …
    • To co na našem serveru poptáváte / nabízíte - zakázky, poptávky, nabídky, fotky, dokumentaci, …
    • Technické informace - IP adresy, soubory cookies, …
  • Co s nimi děláme?
    • Hlavně data používáme pro základní účely služby - párování poptávek s nabídkami, komunikace a hodnocení. Data také analyzujeme pro zlepšování funkcí portálu.
    • Některé informace zveřejňujeme - profily řemeslníků, hodnocení zakázek, fotky prací.
    • Pro technické záležitosti někdy používáme služby třetích stran a ty tak mají přístup k některým údajům. Třetím stranám dáváme vždy jen nutné minimum dat a kontrolujeme podmínky třetích stran (že jsou u nich data v bezpečí).
  • Co s nimi neděláme?
    • Nikomu vaše data neprodáváme.
    • Nespojujeme data z různých zdrojů, abychom se o vás dozvídali víc.
  • Kdo jsme vlastně my?
    • My jsme firma NejŘemeslníci.cz (provozovatel služby nejremeslnici.cz). Máme IČO 25029673, e-mail info@nejremeslnici.cz a telefon +420 775 910 028.
  • Jak můžete mít svoje data pod kontrolou?
    • Přesně tak, jak zákon káže. Máte nárok dozvědět se jaké informace o vás máme uložené, můžete je upravit, přenést, omezit (např. cookies) nebo úplně odstranit. Ozvěte se nám na kontakty výše, vyřešíme to.
  • Jaké soubory Cookies používáme a co tím sledujeme?
      • Pomáháme aby všechno dobře dopadlo a dbáme na Vaše soukromí. Každá Cookie, kterou na tomto webu používáme, je odpovědná za konkrétní dílek funkcionality. Některé jsou nezbytné pro fungování tohoto webu a není možné je vypnout. U těch ostatních je to na Vás!
      • Nastavit cookies
      • Jednotlivé skupiny cookies a jejich obsah:
        Základní funkce webu. Ukládáme si Vaše nastavení, jak procházíte stránky. Tyto soubory cookie s nikým nesdílíme. (povinné)

        Anonymní měření navštěvnosti nám pomáhá zlepšovat služby portálu. Ukáže nám jaké funkce uživatelé používají a kudy se při vývoji vydat.

        Marketingové cookies slouží k měření statistik reklamních sítí a přináší relevantnější odpovědi na Vaše hledání.

Podmínky zpracování osobních údajů společnosti NejŘemeslníci.cz.

Společnost NejŘemeslníci.cz, poskytovatel služby nejremeslnici.cz, může zpracovávat osobní údaje uživatelů v následujícím rozsahu:

Zákazník: IP adresa, soubory cookies, jméno, příjmení, adresa, telefonní číslo, e-mail, údaje související se zadáním či ohodnocením realizované práce - fotografie, dokumentace, smlouvy.

Dodavatel práce: IP adresa, soubory cookies, název subjektu, jméno, příjmení, IČO, DIČ, adresa, telefonní číslo, e-mail, číslo bankovního účtu, údaje související se zadáním či ohodnocením realizované práce - fotografie, dokumentace, smlouvy.

Vaše osobní údaje získáváme a zpracováváme v souladu s relevantními právními přepisy, kterými jsou zejména zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, a zákon č. zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti s čl. 28 odst. 3 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů, případně předpisy, které je v budoucnu změní či nahradí.

Zpracování osobních údajů probíhá vždy pouze v rozsahu daném konkrétní službou nebo účelem zpracování.

  1. Totožnost a kontaktní údaje správce

    Správcem Vašich osobních údajů je společnost NejŘemeslníci.cz, poskytovatel služby nejremeslnici.cz, se sídlem SGCP CZ a.s., NejŘemeslníci.cz, Smrčkova 2485/4, Praha 8, 180 00, IČO: 25029673, DIČ: CZ25029673 (dále jen „NejŘemeslníci.cz“). V případě jakýchkoli žádostí o poskytnutí informace ke zpracování Vašich osobních údajů nebo v případě uplatnění Vašich práv ve smyslu čl. 5 níže nás prosím kontaktujte na tel. čísle +420 775 910 028 nebo na e-mailové adrese info@nejremeslnici.cz

  2. Účely zpracování a právní základ pro zpracování

    Vaše osobní údaje budeme zpracovávat primárně pro účely zprostředkování práce na portále NejŘemeslníci.cz a informační podporu tohoto účelu.

    Dále pak pro marketingové účely, přičemž společnost NejŘemeslníci.cz je oprávněna:

    • kontaktovat Vás s výhodnými obchodními nabídkami, s nabídkou osobní schůzky, možností účastnit se soutěží a s jinými obchodními sděleními, a to dle Vašich preferencí telefonicky, e-mailem nebo SMS
  3. Příjemce nebo kategorie příjemců osobních údajů

    Vaše osobní údaje bude společnost NejŘemeslníci.cz zpracovávat manuálně anebo elektronicky, přičemž společnost NejŘemeslníci.cz je může předat spolehlivé třetí straně, která pro ni zajišťuje administrativní nebo technickou podporu, případně také marketingovou, obchodní či jinou specifickou činnost (takové osoby jsou zpracovateli osobních údajů). Nejčastěji půjde o produktovou či analytickou podporu služby jako je Google Analytics, Amazon Web Services, GoPay, Smartsupp.com apod.

  4. Doba uložení osobních údajů

    Vaše osobní údaje budeme zpracovávat pouze po dobu stanovenou právními předpisy – tj. po dobu, která je nezbytná k účelu poskytování Služeb tedy registrace v systému společnosti NejŘemeslníci.cz. V případě Vašeho souhlasu ke zpracování pro obchodní účely se jedná o dobu neurčitou (pokud nebyla dohodnuta kratší doba). Pokud souhlas kdykoli odvoláte nebo omezíte, Vaše údaje přestaneme v příslušném rozsahu pro dané účely používat, a pokud k jejich zpracování nemáme jiné zákonné důvody, bezpečně je odstraníme. V případě oprávněného zájmu u potenciálního soudního sporu uchováváme Vaše údaje až po dobu deseti let.

  5. Práva subjektu údajů

    V případě souhlasu máte jakožto subjekt údajů, který svůj souhlas ke zpracování udělil dobrovolně, právo tento souhlas kdykoli odvolat či omezit. Pokud zpracování probíhá na základě oprávněného zájmu společnosti NejŘemeslníci.cz, máte právo proti tomuto zpracování vznést námitku.

    Vaše další zákonná práva zahrnují: právo požadovat přístup k osobním údajům, právo na opravu nebo výmaz osobních údajů, právo na omezení zpracování, právu na přenositelnost osobních údajů a právo podat proti společnosti NejŘemeslníci.cz, jakožto správci stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů (dále jen „ÚOOÚ“).

Potřebujete poradit?

info@nejremeslnici.cz
dnes od 9:00 do 17:30
Momentálně nejsme na telefonu.

Zkuste nám napsat e-mail, nebo zavolat později. Poptávky vyřizujeme i mimo běžnou pracovní dobu a o víkendech.

Kontakty provozovatele
Pomáháme aby všechno dobře dopadlo a dbáme na Vaše soukromí.
K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie (zpracované i pomocí služeb třetích stran). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Pro podrobnější informace doporučujeme přečíst
Podmínky zpracování osobních údajů