Revize elektroinstalace


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Elektroinstalace a kontrola

1.3
7 000 Kč
Zadání
V bytě 1+1 nebyla dokončena rekonstrukce rozvodů el. energie a potřebuji ji zkontrolovat a dokončit. Odhaduji práci na max. jeden den a uvítám co ne… Více
Hodnocení
Tohoto pána nemohu nikomu doporučit. Jediný termín, který za celou dobu dodržel byl ten první. Pak prakticky vždy v předem domluveném čase zazvonil mobil a následovaly výmluvy, že se něco nepovedlo,… Více
Dodavatel
Ing. Radim Janeček
Turnov

Revize elektroinstalace

1.0
4 000 Kč
Zadání
Revize elektroinstalace v RD
Hodnocení
Dle vlastních zkušenosti nedoporučujeme!Nedorzovani termínu,neustále navyšování požadavků,výmluvy proč nebyl dodržen termín,byla domluvena a předem zaplacena cena za dílo(4tis.bez dokladu-nebyl vyst… Více
Dodavatel
Ing. Radim Janeček
Turnov

Provedení elektrorevize zapojení tepelného čerp...

5.0
— Kč
Zadání
Pro ČEZ potřebuji revizi elektroinstalace tepelného čerpadla
Hodnocení
Revize provedena k mé plné spokojenosti.
Dodavatel
Jiří Hladký Elektro
Trutnov

Kompletní elektroinstaalace

5.0
— Kč
Zadání
Jedná se kompletní rekonstrukci elektroinstalace ve zděné bytovce na Hradčanech u Českého Dubu včetně revize Jedná se kompletní elektroinstalaci v … Více
Hodnocení
S panem Rejmonem a jeho synem jsme byli spokojení. Ve všem nám vyšli vstříc a prokázali velkou míru trpělivosti, když se rekonstrukce zkomplikovala a časově protáhla.
Dodavatel
Jakub Rejmon
Mladá Boleslav

Elektroinstalace bytu 2+1Tato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Elektroinstalace bytu 2+1
Elektroinstalace bytu 2+1
Elektroinstalace bytu 2+1
Zadání
kompletní výměna elektroinstalace bytu 2+1 od března 2020 Jedná se o panelový dům, podhledy nejsou, jdeo kompletní výměnu hliníkové elektroinst… Více
Hodnocení
Výborná komunikace Dobře odvedená práce Dobrá cena Moderní návrhy na elektro zařízení
Dodavatel
Roman Šíp - ELSIP
Vratislavice nad Nisou

Elektrikářské práce

5.0
— Kč
Zadání
Dělám v RD rekonstrukci včetně kompletní výměny elektriky. Měl jsem na to elektrikáře, ale bohužel měl úraz a víceméně ze dne na den přestal být k d… Více
Hodnocení
Příjemné jednání a domluva, všechno v pořádku :)
Dodavatel
Martin Kotek
Liberec XXV-Vesec

Elektroinstalace v bytě

5.0
— Kč
Zadání
Kompletní nová elektroinstalace v bytě 65 m2 včetně elektrokotle, připojení sklepa a garáže, revize pro nový 3F jistič. Realizace časově flexibilní.
Hodnocení
Velmi dobrá spolupráce i na dálku, dosud vše provedeno kvalitně a před smluvním termínem, odborné poradenství ušetřilo náklady a vedlo k lepšímu výsledku než původní projekt. Pana Kotka doporučuji!!!
Dodavatel
Martin Kotek
Liberec XXV-Vesec

Revize elektroinstalace v bytěTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
4 500 Kč
Zadání
Dobrý den, bylo by prosím možné provést revizi elektroinstalace v podkroví našeho domu, které bylo stavebně dokončeno v roce 2011 včetně elektroins… Více
Hodnocení
Solidní jednání, rychlost, celková spokojenost
Dodavatel
Matěj Kysela
Čáslav

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Podobná témata

Související témata

Podobné vyhledávané výrazy

Další zařazení

Potřebujete poradit?