Zapojení zásuvek a vypínačů


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Elektroinstalační práce

5.0
— Kč
Zadání
Výměna domácího vypínače.
Hodnocení
Ochota, vstřícný přístup, dohoda v čase, který vyhovuje OSVČ.
Dodavatel
u79396

Zapojení vypínače

5.0
— Kč
Zapojení vypínače
Zadání
Dobrý den, V koupelně máme už připravenou dvou-krabici pro vypínač kde hned vedle je zásuvka s fungující elektřinou. Potřebovali bychom tedy jeno… Více
Hodnocení
Skvělá domluva, rychlé jednání a precizní práce. Nemám jedinou výtku.
Dodavatel
Bohumil Brožovský
Jehnědí

Elektrikář

5.0
1 000 Kč
Zadání
Přetažení světla ze stěny na strop + výměna vypínače. Elektrika je vedena v liště.
Hodnocení
Spokojenost
Dodavatel
Ing. Vojtěch Reiner
Nový Malín

Instalaterske,klempirske,elektrikařske prace

2.0
3 000 Kč
Zadání
Hledam člověka ktery umi zapojit jeden vypinac dvojitej,lustr,a bojler,vodarnu domontovat ,husi krk,hadicku k wc složit sprchovy kout,a kosek plovou… Více
Hodnocení
s kouřovodem spokojena ale za prace napojeni 2připravenych bodovek při čemž mne to asi zapojil obracene ze jsem musel a kupovat nova trafa.puvodne dohodnuto na dodělani všeho i sprchoveho koutu kter… Více
Dodavatel
PROVEDEME ihned, s.r.o.
Pardubice

Elektroinstalace v RD

5.0
— Kč
Elektroinstalace v RD
Elektroinstalace v RD
Elektroinstalace v RD
Zadání
Na zakázce byla provedena kompletní montáž svítidel, vypínačů, jištění a kabeláž. Dále bylo provedeno zapojení trouby a konečná revize.
Hodnocení
Rychlá dohoda, profesionální práce, profesionální přístup, vstřícná komunikace. Nemám nejmenších připomínek. Kéž by bylo zde v ČR více takových řemeslníků. Mohu jen doporučit.
Dodavatel
M&D Electric s.r.o.
Brno-Dolní Heršpice

Instalace led pásky na kuchyňskou linku a připo...

5.0
— Kč
Instalace led pásky na kuchyňskou linku a připojení hlavního jednofázového jističe.
Zadání
Instalace led pásky v hliníkové liště (délka 246 cm) a trafa na kuchyňskou linku (viz foto). Nákup potřebného materiálu nechám na zhotoviteli. Na ba… Více
Hodnocení
Rychlá realizace. Vše jak mělo být.
Dodavatel
Ploty Design s.r.o
Klopina

Výměna elektroinstalace v bytěTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Zadání
Byt 3+ 1. Vyměra cca 75m2. Starší bytovka. Byt je v hliníku, tzn. výměna na měď. (Není vedeno husími krky). Zásuvky (cca 20) a vypínače (cca 10).… Více
Hodnocení
Maximální spokojenost. Všechno dle domluvy, výborná komunikace, návrhy případných jiných řešení, flexibilita. Vše o co jsem měl zájem, bylo zařízeno přesně dle domluvy. Pana Hadyse doporuč… Více
Dodavatel
Roman Hadys
Týniště nad Orlicí

Elektroinstalace

4.7
— Kč
Zadání
Potřebuji rozvést elektřinu dle plánku na kuchyňskou linku + výměna všech zásuvek v domě a vypínačů, dále předělat el. skříňku (dát nové pojistky) a… Více
Hodnocení
Kvalita a komunikace super, vše na čem jsem se dohodli tak klaplo na 100% a nic nebyl problém. Cena trošku vyšší, ale sehnat kvalitního elektrikáře je umění.
Dodavatel
Jiří Hlinák - ELEKTRO - revize a instalace
Dvakačovice 24

Elektro instalace (rozvody, vypínače, zásuvky, ...

4.0
60 000 Kč
Zadání
Kompletní rekonstrukce elektriky v bytě, výměna kabelů, dodání a montáž zásuvek, vypínačů a rozvodů datových / televizních kabelů.
Hodnocení
Rozumná domluva, rozumná cena, realizace v domluvených časech, celková spokojenost.
Dodavatel
p. Novák, Zaječice
Zaječice, okr. Chrudim

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Potřebujete poradit?