Chci začít
Blanka S. řešil/a:

Oprava střechy, čištění okapů

Vybral/a si řemeslníka Radek Kreisinger, který to vyřešil na:
5,0

Tato reference bohužel nemá fotografie.

Reference
Detaily a cena
Dodavatel
Zadání poptávky zákazníkem:

Dobrý den,
potřebovali poradit s následujícím problémem.

Jsme z Prahy 9 - Běchovic a před šesti lety jsme dělali novou střechu (tašky Tondach). Protože jsme původně chtěli hned další rok pokračovat novou fasádou, pokrývačská firma udělala jen základní začištění u okapů.
Fasádu jsme zatím z finančních důvodů neudělali a teď jsem zjistila, že na několika místech nám pod střechu létajívrabci, kteří si tam pravděpodobně staví hnízdo - stará fasáda je na několika místech za okapem vyklovaná. Máme zateplené podkroví a mezi krokvemi je tak vata.
Protože nemáme tak dlouhý žebřík, nemůžeme se podívat, co všechno nám tam ptáci natropili, každopádně by to chtělo odborný pohled, těžko si to opravíme sami.

Rádi bychom současně nechali vyčistit i okapy, protože budou určitě zanesené, nicméně prioritou je oprava omítky či střechy tak, aby tam vrabci nedělali další škody. Termínově samozřejmě co nejdříve, časově se můžeme přizpůsobit. Ty potvůrky opeřené jsou velmi aktivní.

Pokud byste měl o zakázku zájem, ozvěte se mi telefonicky či napište na moji mailovou adresu (na té jsem denně cca od osmi ráno do šesti večer). Volat můžete kdykoli, i večer.

Pokud nemáte o zakázku zájem, uvítala bych i negativní odpověď, abych mohla hledat někoho dalšího - zatím jsem napsala poptávku pouze Vám, nerada jich zadávám více najednou.

Přeji pěkný den.
Blanka Sieberová

Hodnocení práce zákazníkem:

Pan Kreisinger byl velmi rychlý a ochotný, hned druhý den se přišel podívat a potřebnou úpravu přišel udělat hned v sobotu, což byl třetí den po uveřejnění poptávky. Domluva byla zcela bez problémů, odborný pohled na věc, v rámci opravy nám ještě prohlédl celou střechu a doporučil, co by bylo vhodné udělat před zateplením. Práce provedena kvalitně a rychle, byli jsme spokojeni.

Ověřené hodnocení

Potřebujete poradit?