Chci začít
Uživatel_68188 řešil/a:

Výměna zvonků a DT, čipový systém

Vybral/a si řemeslníka Elteservis - Teska, který to vyřešil na:
1,0

Tato reference bohužel nemá fotografie.

Reference
Detaily a cena
Dodavatel
Zadání poptávky zákazníkem:

Jednalo se o výměnu zvonků, domovních telefonů a instalaci čipového systému ke vchodovým dveřím bytového domu. Žádné zvláštní požadavky naše SVJ nemělo, pouze instalaci dohodnutého systému.

Hodnocení práce zákazníkem:

Pan Teska dohodnutou práci vůbec nedokončil. Od začátku byly problémy s dodržením dohodnutých termínů a obecně s plněním jeho slibů. Po obdržení dvou záloh (dle smlouvy o dílo) na dohodnuté práce pan Teska nereaguje na telefonáty, maily ani sms. Nevím, proč utekl od rozdělané práce, zřejmě je to nad jeho síly. Mrzí mě jeho naprosto diletantský přístup, kdy nedodržel aniVíce...

Komentář dodavatele k hodnocení:

p. Abrhám jaksi zapoměl dodat že zařízení je plně funkční a to včetně kamerového systému který byl součástí dodávky. Zbývající byty ( 7 z 47 ) nebyl schopný uživatel bytu nebo zástupce SVJ zpřístupnit pro výměnu DT. První zálohová faktura byla proplacena bez problémů, druhá až po několika upomínkách delší dobu po splatnosti a s náznaky vydírání typu " nejdříve to dodělejte celé a pak ji proplatíme ". Záminkou bylo že o víkendu (!!!) a jeden pracovní den ( pondělí po tom víkendu ) nezvedám telefon. Dovolil jsem si mít volno. Nicméně současný stav je ten že SVJ má dodaný materiál svou cenou vysoko přesahující vyplacené zálohy a zbývá pouze dodat 250ks čipů. v ceně cca. 16500,- Kč. Za montáž mě tedy nebyla vyplacena ani koruna. Chápu že se jim tedy vyplatí vypovědět smlouvu, čipy si zajistit jinde a tím ušetřit poměrně vysokou částku. Naprogramování čipových klíčů do mnou nainstalovaného s zprovozněného systému bude trvat cca. 3h práce. Nedodržení termínu předání není pouze má vina, domluvit 47 bytů na výměnu DT neni jednoduché. Ten kdo se ozval DT má a funguje. vstupní portál se také instaloval o týden později a i když to nebylo jednoduché čas jsem si udělal a přijel zámek oživit. A ano, mám i jiné práce a nemůžu být na příjmu vždy když si to zákazník přeje. Recenze mě mrzí, ale nikoho jsem neokradl, spíše naopak. At si udělá obrázek každý sám. Nicméně stále nemám problém chybějící čipy dodat.

Potřebujete poradit?