Chci začít
Zbyněk M. řešil/a:

Oprava obkladů a dlažby v RD

Vybral/a si řemeslníka Jaroslav Macháček, který to vyřešil na:
1,0
U tohoto dodavatele máme dalších 13 referencí:

Tato reference bohužel nemá fotografie.

Reference
Detaily a cena
Dodavatel
Zadání poptávky zákazníkem:

Po 15ti letech užívání rodinného domu potřebuji na různých místech v interiéru opravit obklady a dlažbu - vyměnit popraskané a poškozené dlaždice, nalepit uvolněné obkladačky, část obkladu vyměnit úplně.
Jedná se spíš o řadu drobnějších oprav, než o celkovou rekonstrukci. Očekávám poctivou řemeslnou práci, nehledám dodavatele za nejnižší cenu.
Práce je možné zahájit třeba hned.

Hodnocení práce zákazníkem:

S prací a jednáním pana Macháčka jsem extrémně nespokojený:
(1) Jsem nespokojený s postupem prací, protože dokud pracoval, probíhaly práce pomalu.
(2) Pan Macháček působí důvěryhodně a tak jsem mu dal zálohu ve výši 45 tis. Kč. Dosud se mně jednání s lidmi postavené na vzájemné důvěře vyplácelo. Důvěru jsem stavěl i na firmě NejŘemeslníci, která řemeslníky prověřuje. Tentokrát jsem se alenechal napálit.
Popis situace:
Pan Macháček se na pracoviště dostavil 5x:
- 31.1.2019, 9-14 hod, odpracoval 5 hod
- 4.2.2019, 14-17 hod, odpracoval 3 hod
- 5.2.2019, 13-14:30 hod, odpracoval 1.5 hod
- 6.2.2019, 10-14 hod, odpracoval 4 hod
- 8.2.2019, 9-14 hod, odpracoval 5 hod
Celkem opracoval 18.5 hod

Protože práce nepostupovaly, dohodli jsme se v pátek 8.2.2019, že v pondělí 11.2.2019 vrátí zálohu na materiál ve výši 25 tis. Kč. Peníze nevracel, urgoval jsem ho 13.2.2019, 14.2.2019 a 19.2.2019. Pak 22.2.2019 volal, že zálohu ve výši 25 tis. Kč vrátí 4.3.2019. Dosud nic nevrátil, práci žádnou neodvádí.

Nespokojenost jsem vyjádřil začátkem 3/2019 telefonicky na NejŘemeslníci. Pracovník NejŘemeslníci s panem Macháčkem nejspíš hned hovořil, protože pan Macháček se ozval, nasliboval hory doly, ale stejně nic nesplnil.

Doložit mohu příjmové doklady a platby převodem na účet pana Macháčka.
Také mohu doložit absurdní nabídku na cenu dodávky ve výši 230 tis. Kč.

Situaci vnímám tak, že jsem byl panem Macháčkem podveden. Za 18.5 hod práce jsem zaplatil 45 tis. Kč a koupelna je stále nedokončená.

Od firmy NejŘemeslníci očekávám, že:
- vstoupí do jednání s panem Macháčkem s cílem vrátit mně 25 tis. Kč z celkem zaplacených 45 tis. Kč
- zveřejní záporné hodnocení v plném rozsahu

Děkuji, Zbyněk Melkes

Komentář dopsaný 25.3.2019:
-------------------------------------------
Ve svém vyjádření pan Macháček sliboval, že peníze vrátí. Sliboval už mnohokrát a ani tentokrát nedodržel. Žádné peníze pan Macháček nevrátil. Mé číslo účtu zná, najde ho ve svém elektronickém bankovnictví.
Co bych udělal příště jinak? Obrátil bych se přímo na klienty, pro které řemeslník pracoval a nespoléhal bych se na hodnocení na portálu pro řemeslníky.

Komentář ke dni 19.4.2019
---------------------------------------
K dnešnímu dni nevrátil pan Macháček ani korunu, nepokusil se o kontakt ani telefonicky, ani SMS zprávou.

Komentář ke dni 21.5.2019
---------------------------------------
K dnešnímu dni nevrátil pan Macháček ani korunu, nepokusil se o kontakt ani telefonicky, ani SMS zprávou. Postupuje přesně podle článku www.novinky.cz/domaci/505215-sejdiri-slibi-opravu-vezmou-zalohu-a-zmizi.html.

Komentář ke dni 30.7.2019
---------------------------------------
Situace neměnná, pan Macháček nic nevrátil a nejremeslnici.cz nic nepodnikají. Přislíbili, že pana Macháčka vyřadí z nabídky, což možná na nějakou dobu udělali, ale už ho tam zase vrátili a on tak může provozovat své podvodné praktiky. Dělá to šikovně: 2-3 zakázky odpracuje férově a u další slibuje a podvádí.
Vážený uživateli Uživatel_285614 (Kachlíčky na balkóně - upevnit), spojte se prosím se mnou (melkes@oksystem.cz, 602368118), abychom proti podvodníkovi panu Macháčkovi postupovali jednotně.

Ověřené hodnocení
Komentář dodavatele k hodnocení:

Realizace prací,dle smluvní dohody Pan Melkes se vším souhlasil. Byl hned od začátku informován že dokončuji jinou práci z tohoto důvodu mohu pracovat v prvním týdnu dle mých možností. Nepracuji v hodinové sazbě tato práce byla na smluvní cenu.Nejednalo se o drobnější opravy ale rekonstrukci 2 koupelen,chodby,kuchyne a verandy. Jednalo se o výměnu cca.140 ks dlažby kus po kuse.Rozebírání a výměna 2 kompletních stěn obkladu koupelen. Podotýkám že šlo o odstranění jednotlivých kusů dlažby a obkladu,včetně parapetů,dále také montáž dveří do sprchového koutu. Oprava prasklin v betonu,sešití opravy stropů v koupelnách a výmalba. Důvěra je důležitá,Pan Melkes nedodržel dohodu. ,,,,Bezdůvodně pozastavil práci,,,, Okamžitě chtěl vrátit zálohu 25.000kč Měl jsem objednán příslušný materiál na dokončení prací . Zálohu mi pan Melkes dal na 2X převodem na učet 20.000kč po týdnu 25.000kč Od 11.2 jsem byl připravenl v práci pokračovat a dokončit,což nebylo možné. Nezavolal jen zasílal sms. Byl jsem připraven vykonat poctivou řemeslnou práci . s Firmou Nejremeslníci jsem v jednání, penize samozřejmě vrátím.S každým zákazníkem jsem se vždy domluvil. Toto je příklad toho ,jak se klient snaží,,.........,, s řemeslníkem .

V kategorii Obkladač máme
přes 3 tisíce referencí = víme, jaká firma z vašeho okolí je dobrá.

Obkladace

5.0
— Kč
Obkladace
Obkladace
Obkladace
Zadání
Obkladani koupelny a zachodu. Koupelna o velikosti 2.5x3x2.5 A zachod 1.9x0.9x1.3
Hodnocení
Super. Bez konkurence.
Dodavatel
Ladislav Jančík - ZEDNICTVÍ
Rovečné

Realizace koupelny, Wc a pokládka dlažeb v novo...

5.0
— Kč
Realizace koupelny, Wc a pokládka dlažeb v novostavbě
Realizace koupelny, Wc a pokládka dlažeb v novostavbě
Realizace koupelny, Wc a pokládka dlažeb v novostavbě
Zadání
Realizace koupelny a Wc na novostavbě v rodinném domku. Použitý obklad se skládal z hladkého v matné bílé, plasticky zvlněný dekor v lesku a obklad… Více
Hodnocení
Naprosto vynikajicí prace i přístup
Dodavatel
Adam Křápek obkladačské práce
Hluk

Obklad kuchyne

4.7
5 000 Kč
Obklad kuchyne
Obklad kuchyne
Zadání
Hledam sikovneho obkladace, ktery by oblozil prostor mezi spodnimi a hornimi skrinkami kuchynskeho koutu a ktery umi pracovat se sparovaci hmotou Ma… Více
Hodnocení
Spolehlivy, peclivy a hlavne ochotny clovek. Mohu jen doporucit.
Dodavatel
REKOREALPRAG s.r.o.
Vysoký Újezd

ObkladačTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Obkladač
Obkladač
Obkladač
Zadání
Hezký den, sháním obkladače na obložení koupelny, WC a položení dlažby v technické místnosti. RD Stříbro Jedná se o 12,4 m2 dlažby a 55 m2 obkladů.… Více
Hodnocení
Musím vyzdvihnout příjemné vystupování i jednání p. Kadlece. Realizace naší zakázky se bohužel protáhla, což je ale pochopitelné vzhledem k několika problematickým místům, která se během provádění d… Více
Dodavatel
Václav Kadlec
Praha-Čakovice

Obklad koupelny a dlažba, velkoformát + kamenic...

5.0
— Kč
Obklad koupelny a dlažba, velkoformát + kamenické rohy
Obklad koupelny a dlažba, velkoformát + kamenické rohy
Obklad koupelny a dlažba, velkoformát + kamenické rohy
Zadání
Dobrý den, poptávám šikovného obkladače na velkoformáty do koupelny: Obklad 120x60 - 34,5m2 Dlažba 120x30 - 9,6m2 Spíž 60x60 - 6,7m2 Pros… Více
Hodnocení
Stavím 3 roky. Hodně si dělám sám, protože jsem perfekcionalista. Byl jsem na začátku trochu skeptický - z minulých zkušeností. Ale tady nemám co vytknout. Už dlouho se mi nestalo, aby řemeslníci u … Více
Dodavatel
lokal STAV s.r.o.
Plzeň

Stavební úpravy - facelift novostavbaTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Stavební úpravy - facelift novostavba
Stavební úpravy - facelift novostavba
Stavební úpravy - facelift novostavba
Zadání
Lehký facelift pro svého zákazníka v novém bytě ( 2017) na Černém Mostě. Prosím o odbornou pomoc s přípravou bytové jednotky pro nastěhování novým… Více
Hodnocení
Dobrá komunikace se zákazníkem. Rychlý průběh.
Dodavatel
Paralela s.r.o.
Praha - Chodov

Víme, kolik řemesla stojí a umíme vás inspirovat

Chcete znát průměrnou cenu práce nebo se inspirovat podobnými referencemi?

Vyberte si související téma:

Potřebujete poradit?