Chci začít

Greeny s.r.o.
Fotovoltaika

Fotovoltaika
o dodavateli

Greeny je mladá a moderní společnost, která klade důraz na skvělou zákaznickou péči a vysokou kvalitu nabízených služeb. Naši technici a montážní týmy jsou profesionálové s mnohaletými zkušenostmi s instalacemi fotovoltaických systémů.…

Více o dodavateli…
Zakázky na Nejřemeslnících
0
Registrován
8 měsíců
Typ dodavatele
Lokalita
Praha 8
+ 500 km
Co dělá nejčastěji
fotovoltaika

Zákaznické reference

Dodavatel zatím nemá žádná hodnocení od zákazníků ani žádné ukázky práce.

Vložit první referenci na tohoto dodavatele

O dodavateli

popis

Greeny je mladá a moderní společnost, která klade důraz na skvělou zákaznickou péči a vysokou kvalitu nabízených služeb. Naši technici a montážní týmy jsou profesionálové s mnohaletými zkušenostmi s instalacemi fotovoltaických systémů. Zároveň dáváme příležitost mladým talentovaným studentům technologických oborů, kteří nám pomáhají s vývojem a implementací chytrých řešení.

Specializujeme se na instalaci fotovoltaických elektráren s bateriovým úložištěm a nabízíme kompletní řešení včetně vyřízení veškeré dokumentace, instalace a údržby. Naším cílem je pomoci lidem snížit náklady na elektřinu a současně přispět ke snižování emisí skleníkových plynů. Naše zkušenosti a technické know-how zajišťují efektivní a spolehlivá řešení pro každého.

Inovativní chytrý systém, který účinně řídí toky energie a maximalizuje využití fotovoltaické elektrárny. Tento systém poskytuje plnou kontrolu nad produkcí, skladováním a spotřebou energie.

Co všechno Pangolin sleduje
Předpověď počasí
Stav distribuční sítě
Spotřeba nemovitosti
Sledování spotového trhu

Odborné zaměření

Kategorie, na které dodavatel reaguje

Oblast působení

Sídlí: Praha 8

Dojíždí za zákazníkem až: 500 km

Prostor pro konkurenční dodavatele

Potřebujete poradit?