Opravy sporáků


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Připojení plynového sporáku

5.0
— Kč
Zadání
Výměna plynového sporáku,včetně kohoutu a hadice.
Hodnocení
Pan Kaplan se nám rychle ozval, práci odvedl kvalitně a efektivně. Děkujeme za tuto realizaci. Moc nám pomohl. Díky
Dodavatel
Štěpán Kaplan
Praha 8

Elektrikářské práce

4.7
— Kč
Zadání
Potřebuji opravit el. rozvody. Nefunguje mi druhá fáze a kvůli tomu mi nefunguje část sporáku. Dále bych potřebovala vyměnit lustr v ložnici.
Hodnocení
S realizací jsem byla spokojena na jedničku, rychlé jednání a vstřícný přístup.
Dodavatel
Václav Dušek - Elektro Servis - Elektroinstalace - Svítidla - Opravy - Revize
Praha 8-Bohnice

Oprava kombinovaného sporáku

5.0
1 700 Kč
Zadání
Ráda bych poptala opravu kombinovaného sporáku - jedná se o Kombinovaný sporák Hotpoint-Ariston C35SP6. Bylo zjištěno, že je nefunkční přepínač na t… Více
Hodnocení
Byli jsme spokojeni
Dodavatel
Čermák Václav
Praha 9

Oprava sporáku mora

5.0
1 246 Kč
Zadání
jedná se o kombinovaný sporák, nefunguje ohřev v el troubě, pouze větrák.
Hodnocení
Oprava provedena velice dobře. Termín dodržen, cena též. Komunikace velice dobrá. Pan Čermák byl milý a ochotný. Můžeme ho každému vřele doporučit.
Dodavatel
Čermák Václav
Praha 9

Připojení plynové varné desky

4.7
— Kč
Zadání
Dobrý den, potřebuji připojit plynovou varnou desku - Bosch PBH 615B90E Deska je zabudovaná, vestavěná, stačí připojit plyn - přípojka s uzávěrem … Více
Hodnocení
Bohužel vznikla komplikaci s realizovatelností z důvodu mé neznalosti zákona, nakonec pánové relativně rychle, operativně navrhli náhradní řešení. Toto řešení bylo samozřejmě komplikovanější a časov… Více
Dodavatel
Naralon s.r.o.
Praha 9

Zapojení kombi sporáku

5.0
— Kč
Zadání
Poptávám připojení kombi-sporáku Bosch HGV 745250 v panelovém bytě se starým rozvodem a starým kohoutem. Materiál (hadici ani kohout) nemáme. T… Více
Hodnocení
S realizací jsem velice spokojený. Termín a cena byli dodrženy dle dohody. Pan Valíček byl velice ochotný, vše vysvětlil. Určitě mohu jen doporučit. Děkuji.
Dodavatel
Naralon s.r.o.
Praha 9

Oprava plynového kohoutu

4.7
— Kč
Zadání
Potřebuji opravit (zřejmě rozbitý) bezpečnostní kohout pro plynový sporák, připojit a sprovoznit sporák s potvrzením o odborné instalaci.
Hodnocení
Bezproblémová domluva, pan Zoula přijel, vše prohlédl aby koupil správný materiál a podle domluvy pak dorazil a práci provedl kavlitně. S výsledkem i jednáním plná spokojenost.
Dodavatel
Karel Zoula - revizekotelen
Praha-Libuš

Kombinovany sporak, vymenu za stary, odvoz stareho

5.0
6 400 Kč
Zadání
Dobry den, obsahem poptavky jest 1] novy kombinovany sporak [elektrika, plyn] [napr MORA KS 100 MW -> PC alza.cz = 4200,- pr… Více
Hodnocení
S realizaci jsem spokojen. - dohodnuta cena byla dodrzena - jednani a komunikace pri realizaci bez problemu - dodrzeny sjednany cas pro realizaci [ dokonce jeste o neco drive] - vse realizo… Více
Dodavatel
Naralon s.r.o.
Praha 9

Připojení kombinovaného sporáku

5.0
— Kč
Zadání
Poptávám připojení kombinovaného sporáku Amica SHM 51084DA W od certifikovaného plynaře (kvůli záruce), nejlépe v pondělí 30.3.2015 po 17 hodině, ne… Více
Hodnocení
S realizací zakázky jsem velmi spokojen. Pan Valíček byl přesný, ochotný a rychlý, dodržel i sjednanou cenu. Mohu jen doporučit. Děkuji.
Dodavatel
Naralon s.r.o.
Praha 9

Oprava rozbité el. zásuvky, výměna stropních sv...

5.0
— Kč
Zadání
oprava rozbité el. zásuvky, výměna a oprava stropních svítidel
Hodnocení
Naprostá spokojenost se službami pana Godála. Oceňuji rychlou domluvu, perfektně odvedenou práci a příjemné jednání. Pana Godála mohu jenom doporučit.
Dodavatel
Andy Godál
Sazená

Připojení plynnovového sporáku

5.0
1 200 Kč
Zadání
Vyměnění ventilu a přidání nové hadice + revize. Staré připojení v panelákovém bytě. Nový sporák zakoupen. Akce během 14 dní.
Hodnocení
Flexibilit. Super jednani
Dodavatel
Michal Petschke
Praha 6

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Potřebujete poradit?