Drobné zámečnictví


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Oprava dveří

4.3
0 Kč
Zadání
V bytovém domě ul. Pasteurova, Ústí nad Labem-vchodové dveře plastové , dvoukřídlé- celý zámek je uvolněný, viklá se do stran, jazýček nezapadá do v… Více
Hodnocení
Výtečné, přestože k realizaci nedošlo .Pan Karel Lazna mi velice dobře po telefonu poradil, takže jsem závadu odstranil sám. Komunikace byla výtečná. Byli jsme dohodnuti, že pokud závadu neodstraním… Více
Dodavatel
HAKALAZ s.r.o
Teplice - Teplice

Krycí nerezový plech přes zámek vchodových dveříTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Krycí nerezový plech přes zámek vchodových dveří
Krycí nerezový plech přes zámek vchodových dveří
Zadání
Poptávám silnější nerezový plech cca 1-2mm a jeho ohyb do tvaru L. Jedná se o zákryt, opravu, vstupních dveří po pokusu o vloupání viz foto. Rozměr … Více
Hodnocení
.
Dodavatel
Stanislav Mach
Všelibice

Seřízení balkónových dveříTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Zadání
Balkonové dveře jdou špatně zavírat a klika se protáčí.
Hodnocení
Vše v pořádku. Skvělé jednání a rychlost. :) Mohu jen doporučit.
Dodavatel
David Šmolík
Praha 9-Letňany

Výměna zámků

5.0
— Kč
Zadání
Výměna poškozeného zadlabaného zámku.
Hodnocení
Rychlost v jednání. Flexibilita. Zákaznický přístup. Komunikace a konzultace. Kvalita odvedené práce. Všechny výše uvedené body hodnotím plným počtem bodů :-) A musím pouze a jen vždy doporučit.
Dodavatel
Robert Pařízek
Františkov-Liberec X

Oprava Garážových vratTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Zadání
Dobrý den, poptávám opravu garážových vrat garáže v ulici Hvězdná v Liberci. Rozbitý je zámek i vyklápěcí (otvírací, zavírací) mechanismus po s… Více
Hodnocení
Realizace není zatím dokončena, ale jednání je opravdu rychlé a profesionální
Dodavatel
Robert Pařízek
Františkov-Liberec X

Oprava balkonových dveří

5.0
— Kč
Zadání
Dobrý den, potřebujeme vyměnit kování u balkonových dveří Filplast /polský výrobce/, které je rozbité. Značka kování MACO.
Hodnocení
Skvělý přístup, rychle a vstřícné jednání,velice dobře odvedena práce .
Dodavatel
Milan Kalabza
Ústí nad Labem

Plechové dveře se zárubní do sklepaTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Zadání
Dobrý den,jsme SVJ a řešíme zabezpečení vstupu do sklepa .Do sklepa je vstup přímo ze schodiště domu.Hledáme řemeslníka ,který by nám byl ochoten te… Více
Hodnocení
Rychlé zhotovení a realizace-
Dodavatel
Miroslav Hlavatý, EZOS
Ústí nad Labem-Krásné Březno

Montáž brano

3.3
1 500 Kč
Zadání
Potřebujeme vybrat a namontovat brano na vchodové plastové dveře. Liberec
Hodnocení
Milý příjemný. Práce trvala cca 1 hodinu. Bohužel druhý den to vypadlo. Opravu provedl již někdo jiný.
Dodavatel
Robert Pařízek
Františkov-Liberec X

Opravu usazení dveří

5.0
— Kč
Zadání
Dveře u chatičky na zahradě v Ústí nad Labem-Klíše jsou špatně zavěšené a panty zčásti vylomené. A ráda bych vyměnila zámek, případně přidala "petli… Více
Hodnocení
S firmou jsem byla velmi spokojená. Kromě mnou požadované zakázky mi ještě ochotně poradil a zhotovil lavice u euro palet. Tímto děkuji celému vašemu týmu za zajišťování kvalitních řemeslníků.
Dodavatel
u142713

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Potřebujete poradit?