Spotřebiče


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Montáž kuchyně IKEA

5.0
— Kč
Montáž kuchyně IKEA
Zadání
Dobrý den, poptávám montáž kuchyně IKEA, vč. napojení kuchyňské desky a připojení spotřebičů. Rozměry kuchyně jsou cca 4200mm x 2400mm, plán kuchyně… Více
Hodnocení
Skvělá komunikace, perfektně a rychle odvedená práce.
Dodavatel
Pavel Stolár
Praha-Žižkov

Montáž IKEA Kuchyně Písek

2.7
— Kč
Montáž IKEA Kuchyně Písek
Zadání
Dobrý den, do 24.7. nejpozději bychom potřebovali montážníky na montáž IKEA kuchyně i se zapojením spotřebičů a vody na myčku. Přikládám návrh kuchy… Více
Hodnocení
Z časových důvodů jsme potřebovali montáž dost velké kuchyně co nejdřív a p. Nábelek byl velmi flexibilní. Hvězdy zato, že kuchyň stojí a vypadá nádherně. P. Nábelek mi po menších protestech vyšel v… Více
Dodavatel
Roman Nábělek
Příbram

Sestavení nábytku

5.0
— Kč
Sestavení nábytku
Zadání
Sestavení kuchyně včetně zabudování spotřebičů.
Hodnocení
Super firma. Komunikace perfektní, práce velmi rychlá a kvalitní. Tuto firmu můžu vřele doporučit.
Dodavatel
Pavel Vodrážka
Sedlec

Vymalování chalupy (3 + 1) vápnem

5.0
— Kč
Zadání
Poptávám vymalování chalupy vápnem, pokud možno včetně zakrytí spotřebičů, zásuvek apod. Chalupa je v okresu Strakonice, cca 15 min od Písku.
Hodnocení
Jsem velmi spokojená dodavatel sám velmi pečlivě vše zakryl a odvedl dobro práci, i když se ukázalo, že práce bude složitější kvůli různému podkladů, dohodnuta cena se nezměnila. Velmi doporučuji.
Dodavatel
Miroslav Prokeš
České Budějovice

Elektroinstalace

3.7
— Kč
Zadání
Vypadává mi jistič, elektroinstalace stará asi 65 let. :( Tak co s tím?
Hodnocení
doporučuji
Dodavatel
Jaromír Kratochvíl - Alfatechnik
Plzeň

Zapojení plynového sporáku včetně rozvodů

5.0
— Kč
Zapojení plynového sporáku včetně rozvodů
Zadání
Poptávám zapojení plynového sporáku MORA 2275, přetryskování na propan butan včetně nových rozvodů plynu (5 m) k bombě na chatě.
Hodnocení
Mohu doporučit.
Dodavatel
Jan Flégl
Sušice

Odpojení plynového sporákuTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

4.7
— Kč
Zadání
Poptavam plynare na odpojedni plynove varne desky. Zvladl bych to sam, ale radeji to necham na odbornika, ktery zkontroluje zda zavreny ventil neuch… Více
Hodnocení
Super domluva, hlavně rychlá. Pan Hanzlík je sympaťák.
Dodavatel
Antonín Hanzlík
Plzeň-Severní Předměstí

Výměnu plynové sklokeramické varné desky

4.3
— Kč
Zadání
Výměna staré sklokeramické plynové varné desky za novou včetně připojení.
Hodnocení
Sice trochu kostrbatější domluva, ale je to hotové a vypadá to dobře. Cena za práci možná trochu vyšší, ale nemám s čím srovnávat, tak je to možná jen můj dojem.
Dodavatel
Antonín Hanzlík
Plzeň-Severní Předměstí

Oprava pračky AEG - Electrolux LAVAMAT 72850

3.0
2 945 Kč
Zadání
oprava pračky AEG - Electrolux LAVAMAT 72850 (datum prodeje - září 2007). Pračka pere, ale neohřívá. Plánovaný termín opravy - v týdnu od 26. 6. 201… Více
Hodnocení
S realizací jsme vcelku spokojeni, termín byl dodržen, komunikace v pořádku. Některé položky na závěrečném účtu jsou, dle našeho názoru, nadbytečné (výměna náhradních dílů 295,- Kč - byla již naúčto… Více
Dodavatel
Miroslav Ryliak
Plzeň

Revize plynového kotle Junkers, připojení plyno...

4.7
— Kč
Zadání
Pravidelná servisní prohlídka plynového kotle značky Junkers, připojení nové plynové varné desky značky Bosch
Hodnocení
Práce byla provedena do týdne od zadání poptávky, což hodnotím velice kladně. Pan Hanzlík si přivezl vše potřebné, udělal vše podle potřeby (čištění a revize kotle, výměna plynové varné desky, staro… Více
Dodavatel
Antonín Hanzlík
Plzeň-Severní Předměstí

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Potřebujete poradit?