Chci začít
Pavel N. řešil/a:

Rekonstrukce koupelny a WC a předsíně

Vybral/a si řemeslníka Radek Tvrdý, který to vyřešil na:
5,0
Reference
Detaily a cena
Dodavatel
Zadání poptávky zákazníkem:

Potřebovali jsme prostorově vyřešit tři místnosti: koupelnu, WC a předsíň. Měli jsme jasnou představu, jak chceme nově uspořádat zmíněné prostory.
Zadání nebylo jednoduché, chtěli jsme spojit a rozšířit koupelnu s WC, sjednotit různé výšky stropů (podhledy), zredukovat různé výklenky, aby výsledný dojem působil čistě, jednoduše a prakticky.

Hodnocení práce zákazníkem:

Nejvíce si cením celkového přístupu. Od prvotních rozhovorů ohledně našich představ, přes vysvětlení možných úskalí, až po finální realizaci.
Pan Tvrdý měl vždy profesionální vystupování, snažil se maximálně vyjít vstříc našim požadavkům, byl precizní a férový. Každý krok jsme si nejdříve odsouhlasili a finální výsledek schválili. Není to jen o kvalitním řemesle, ale i výborné komunikaci. Takového řemeslníka mohu jen doporučit.

Komentář dodavatele k hodnocení:

KOMPLETNÍ REKONSTRUKCE KOUPELNY, WC, CHODBY V PANELOVÉM DOMU PRAHA Bourací práce + likvidace suti, zednické práce - nové příčky a omítky, obkladačské práce, sádrokartonářské práce - nové podhledy, instalatérské a elektrikářské práce, malířské práce, montážní práce - vybavení koupelny a WC/obložkové zárubně a dveře, podlahářské práce - pokládka lina. Vše včetně materiálu.

Potřebujete poradit?