Chci začít
Uživatel_273662 řešil/a:

Hřejivá barva kari jen podtrhla přátelskou povahu mladých manželů

Vybral/a si řemeslníka Ing. Michal Štochl - Kuchyně ELZA,, který to vyřešil na:
5,0
Reference
Detaily a cena
Dodavatel
Zadání poptávky zákazníkem:

Když se začal stavět bytový dům blízko Plzně, obrátili se na nás mladí sympatičtí manželé, majitelé jednoho z menších bytů, abychom spolu vymysleli hezkou a praktickou kuchyni. Byt byl v té době ještě bez instalací, takže jsme si ušetřili starosti s jejich případným upravováním. Po zaměření prostoru jsme do bytu navrhli několik různých uspořádání kuchyně. U každého z nich jsmeprobrali výhody a návaznosti na jídelnu a obývací pokoj, které tvoří jeden společný prostor.

Nakonec zvítězila rohová kuchyně ve tvaru L s praktickou návazností jednotlivých pracovních zón. Na levé straně je vestavěná chladnička s mrazničkou, pak je ve výšce umístěná pečicí trouba, pod kterou je prostor na potraviny. K vysokým skříním pak přiléhá mycí část s myčkou nádobí, dřezem a odpadkovými koši. Pod pracovní plochou jsou výsuvy na nádobí, příborník s blokem na nože a pod varnou deskou je pak prostor na hrnce a pánve. Nad varnou desku jsme umístili tichý odsavač par s odvodem do šachty.

Celou kuchyni jsme provedli v úpravě Nolte Matrix Art, tedy s úchytovou lištou ve skříni za dvířky. Barvu jsme volili tak, aby se v ní manželé cítili dobře, bavila je a celkově doladila interiér.

Dvířka jsou v matném laku v barvách kari a bílé. Plochu horních skříní jsme rozbili úzkým regálem v barvě kari. Obklad stěny a pracovní plochy jsou v bílé barvě a v prostoru nad dřezem jsou pak matné lakované police.

Jak se vám kuchyně líbí?

Hodnocení práce zákazníkem:

Po celou dobu realizace nelze nic vytknout. Od počátečních návrhů až po závěrečné předání kuchyně jsme byli se vším moc spokojeni. Při dalším výběru kuchyně už nechceme jinam!

Potřebujete poradit?