Chci začít
Lubomír P. řešil/a:

Instalace anténního systému s přepěťovými ochranami

Vybral/a si řemeslníka JIKL SERVICE, který to vyřešil na:
5,0
Reference
Detaily a cena
Dodavatel
Zadání poptávky zákazníkem:

Anténní systém byl zhotoven pro příjem DVB-T,FM a satelitní platformy Skylink s koaxiálními přepěťovýmii ochrany na vstupech rozvodu.
Požadavky byly na pevnost anténního stožáru a kvalitu všech použitých komponentů. Koaxiální přepěťové ochrany byly použity od českého výrobce s vysokou kvalitou a mechanickým provedením - firma Ing. Vladimíra Broka. Včechny konektoty typu IEC a F byly použity kompresního typu od renomovaných firemCabelcon a PPC. Koaxiální kabel od firmy CommScope se třemi stíněními. TV+SAT slučovač od firmy ALCAD, která má nejlepe ošetřený satelitní vstup proti nežádoucím rušením do pásma UHF. Všechny prvky anténního rozvaděče byly instalovány do rozvaděče Gewis s protipožární podložkou.Celkové PE pospojení bylo připojeno na stávající přípojné místo na půdě.
Anténní stožár byl pevnostní - žárový zinek, o průměru 48mm a průstup střechou a parozábranou byl opraven ochrannou folií od firmy Tondach a hliníkovou páskou. Anténní stožár bude ze strany investora uzemněn oddáleným jímačem dle normy ČSN 62305.

Hodnocení práce zákazníkem:

Velice pečlivé provedení celé instalace. Plná spokojenost s výsledkem, cenou i přístupem. Přátelům bych rozhodně doporučil.

Potřebujete poradit?