Chci začít
Uživatel_229743 řešil/a:

Do nového hnízdečka jsme upekli lesklou kuchyni s místem na dorty

Vybral/a si řemeslníka Ing. Michal Štochl - Kuchyně ELZA,, který to vyřešil na:
5,0
V oboru kuchyně máme dalších 1587 zkušeností od zákazníků:
Reference
Detaily a cena
Dodavatel
Zadání poptávky zákazníkem:

Příběh téhle kuchyně začal trochu náhodným setkáním. Když jsme se pak spolu s mladým párem vydali na studio, strávili jsme prý spolu dvě hodiny povídáním o kuchyních. Nakonec jsme se domluvili, že se sejdeme a na kuchyni do nového domu začneme pracovat.

Parádní bylo, že, dnes už manželé a rodiče, v té době ještě nezačali stavět a my jsme mohli kuchyniplánovat podle návrhu domu a případně tak i ladit detaily a instalace na stavbě. Do společného prostoru pro jídelnu a kuchyni jsme navrhli několik řešení. Mezi nimi byly varianty s ostrůvkem, do U a různé kombinace. Nakonec ale jasně vítězilo řešení s ostrůvkovým vařením. Koncept kuchyně byl tedy postupně jasný a zbývalo ji doladit po stránce detailů a designu. Protože paní ráda peče, museli jsme pečlivě vybírat chladničku. Ta nakonec zvítězila volně stojící, zastavěná do kuchyně. Stejně tak bylo potřeba dobře vybrat pečicí troubu. Ale to nás v té době ještě čekalo.

Celou zadní stěnu kuchyně jsme zvedli ke stropu, aby v kuchyni bylo dost úložného prostoru a zároveň nepůsobila mohutným dojmem. Po praktické stránce kuchyně začíná zprava úložným prostorem na potraviny (chladnička a spíž), pokračuje mytím (dřez, odpadkové koše a myčka nádobí) s dodatečnou odkladnou plochou. Na to navazuje pracovní plocha na ostrůvku s vařením a vestavěným odsavačem par BORA. Kuchyni pak zakončuje u venkovní stěny blok s vestavěnou pečicí troubou, kterou jsme umístili do nejlepší možné výšky. Pod troubou je pak šikovný prostor na plechy a pečicí nádoby.

Odsavač par BORA s indukčními plotýnkami byl jedním z velkých témat téhle kuchyně. Připravili jsme pro něj potrubí do podlahy, vyvedli ho na fasádu a teď už jen můžeme mít s majiteli společně radost. Nejen kvůli účinnosti a údržbě, ale i kvůli čistému pohledu do kuchyně i z ní.

Celou kuchyni jsme provedli v laku v barvě sahara ve vysokém lesku s úchopovými žlábky. Kuchyni jsme doplnili dekorem provensálského jilmu a zadní stěnu kuchyně obložili zespodu lakovaným sklem. A máme z ní velkou radost.

Jak kuchyně líbí vám?

Hodnocení práce zákazníkem:

Kuchyně vypádá a funguje skvěle.Každá návštěva je okouzlena a nadšena.Díky pečlivému plánování a sestavení kuchyně individuálně přímo pro nás je vaření radost.Komunikaces dodavatelem,dodání, montáž a vše kolem bez problému.Sestavení trvalo asi 5 dní, řemeslíci byli velmi precizní a na výsledek se rozhodně vyplatilo počkat.Jsme rádi, že jsme si vybrali právě Vás.Děkujeme

Další profíci z oboru.

Ukázat další firmy…

Potřebujete poradit?