Chci začít
Milan P. řešil/a:

Prodej a připojení automatického kotle Greeneco Prestige 25 kW

Vybral/a si řemeslníka Tepelná technika Greeneco - Vlastislav Rouha, který to vyřešil na:
5,0
V oboru automatické kotle máme další 1 zkušenost od zákazníků:
Reference
Detaily a cena
Dodavatel
Zadání poptávky zákazníkem:

Měnil jsem starý kotel na tuhá paliva Dakon 24 za automatický Greeneco Prestige 25 kW. Prodej kotle, instalace do topného systému, čerpadlo, tsv ventil 45C, ventily,expanzní nádoba 35l, pojištovací ventil,ovzdušnovací ventil, měd a další komponenty. Spuštění kotle, nastavení řídící jednotky a proškolení. Instalace Pilot - ovládání z místnosti.

Hodnocení práce zákazníkem:

Vše na výtečnou! Od počátku výborná komunikace, dodání kotle, instalace a práce přesně v termínu a v ceně ještě pod původně dohodnutou. Vše v dokonalé profesionalitě. Když jsem pročítal předešlé recenze, nechtělo se mi skoro věřit, tolik chvály tam bylo. Po osobní zkušenosti beze zbytku věřím. Instalace, napojení, proškolení - 7 h a to jsem je ještě hodně zdržoval. Vprůběhu práce totiž chlapi zvládali odpovídat na moje amatérské dotazy. Fakt to byl řemeslný koncert! Museli se popasovat s velmi stísněnými prostory, starým rozvodem atd. Vše bez problémů. Firmu Vlastislav Rouha - Automatické kotle Greeneco rád doporučím komukoliv, kdo žádá poctivé řemeslo. A není třeba mít obavy z kotle z Polska. Samozřejmě jsem ještě nestihl ani jednu topnou sezónu. Ale kotel jsem velmi dlouho vybíral a už jen prvotní prohlídkou zpracování je jasné, že jde o kvalitní výrobek. Dlouhodobé zkušenosti předešlých zákazníků to pak jen potvrzují.
A to, co je pro většinu z nás stále podstatné - cena opravdu bezkonkurenční. Tam, kde buď není nebo není možné dosáhnout na kotlíkovou dotaci, je rozhodně greeneco skvělá volba. Navíc jsem se za celou dobu, co zadávám různé práce na domě, nesetkal s tak spolehlivým odvedením práce, dodání a vše s tím spojeným. Jsem rád, že jsem se rozhodl právě pro tuto firmu.

Dodatečně ještě jednou děkuji Rohouvým (otec a syn) za skvělou práci. Milan Porubský, Lázně Libverda

DOPLNĚNÍ PO DVOU LETECH PROVOZU - 14. 7. 2017:

Kotel funguje po celou dobu bezvadně, bez poruchy a jeho ovládání je jednoduché. Zvládá bez problémů vytápět tři bytové jednotky 2+1, 2+1 a 3+1 včetně chodeb a schodiště na nadstandardní teploty (4 ženy v domě :-) ) a to s velkou rezervou. Mám radost, že kotel je stále ve výborném stavu. To jsem u starého neautomatu nedosáhl ani při častějším čistění. Nikde žádný dehet, krusty, slepence a vrstvy. Ale nejsem líný v topné sezóně čistit jednou týdně nebo alespoň po dvou týdnech a po topné sezóně pak vyčistit pořádně, otevřít dvířka a kontrolovat stav.

Povinnou revizi kotle mi provedla rovněž firma Automatické kotle - Greeneco se stejnou zkušeností jako při pořízení a instalaci. Bezvadná komunikace a provedení na dohodnutý čas.
Po dvou letech provozu tak mohu stále doporučit jak výrobek, tak firmu Vlastislav Rouha - Automatické kotle Greeneco.
Milan Porubský, Lázně Libverda

Potřebujete poradit?