Chci začít

Hynek Dvořák - H&H Stones
Rekonstrukce a stavební práce

Rekonstrukce a stavební práce
o dodavateli

Naše stavební firma se zabývá širokým spektrem stavebních činností. Patří sem zejména:

Venkovní dlažba: Specializujeme se na instalaci venkovní dlažby z kamenných odseků pro terasy, chodníky, dvorky a další venkovní plochy. Dodáváme…

Více o dodavateli…
Zakázky na Nejřemeslnících
1
Registrován
11 měsíců
Typ dodavatele
Lokalita
České Budějovice 6
+ 150 km

Zákaznické reference

Venkovní dlažbaTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Venkovní dlažba
Venkovní dlažba
Venkovní dlažba
Zadání
Poptávám položení dlažby ze žulové mozaiky - chodníky kolem rodinného domu, nepojízdné - 30 - 40 m2. V současné době jsou chodníky štěrkové + betono… Více
Hodnocení
H+H odvedli výbornou práci ve slíbeném termínu. Je znát jejich zkušenost s pokládkou žulové dlažby, pečlivost a smysl pro detail. A navíc jsou fajn.
Kategorie

O dodavateli

popis

Naše stavební firma se zabývá širokým spektrem stavebních činností. Patří sem zejména:

Venkovní dlažba: Specializujeme se na instalaci venkovní dlažby z kamenných odseků pro terasy, chodníky, dvorky a další venkovní plochy. Dodáváme estetický vzhled a trvanlivý povrch.

Rekonstrukce: Provádíme kompletní rekonstrukce interiérů a exteriérů, přičemž se zaměřujeme na obnovu a modernizaci prostor dle požadavků klienta.

Výkopové práce: Zajišťujeme přesné a bezpečné výkopy pro základy, kanalizace, vodovody a další infrastrukturu. Naše týmy odborníků disponují moderním vybavením.

Zemní práce: Provádíme terénní úpravy, výstavbu opěrných zdí, vyrovnávání terénu a další práce související s úpravou půdy.

Montáž sadrokartonů: Specializujeme se na profesionální montáž stavebních konstrukcí z sadrokartonu, včetně příček, stropů a obkladů.

Elektroinstalace: Zajišťujeme kvalitní a bezpečné elektroinstalace pro novostavby i rekonstrukce. Naši elektrikáři zajistí kompletní zapojení elektřiny a osvětlení.

Údržba: Poskytujeme pravidelnou údržbu a servis budov, která zahrnuje kontrolu a opravy technických systémů, drobné opravy a udržování ve správném stavu.

Venkovní dlažba: Specializujeme se na instalaci venkovní dlažby pro terasy, chodníky, dvorky a další venkovní plochy. Dodáváme estetický vzhled a trvanlivý povrch.

Odborné zaměření

Počty našich nabídek v jednotlivých kategoriích

Další kategorie, které dodavatel nabízí

Oblast působení

Sídlí: České Budějovice 6

Dojíždí za zákazníkem až: 150 km

Prostor pro konkurenční dodavatele

Potřebujete poradit?