Železo -betonové konstrukce


Celé Česko

Ať hledáme jak hledáme, v této kategorii vhodné dodavatele zatím nemáme

Zkuste nám upřesnit, co hledáte:

Zadejte kategorii…
Např. Rekonstrukce nebo si u nás ověřte firmu

Nebo si vyberte ze souvisejících kategorií:

Související témata

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Betonové štěrky do kuchyně a koupelny

5.0
— Kč
Betonové štěrky do kuchyně a koupelny
Betonové štěrky do kuchyně a koupelny
Betonové štěrky do kuchyně a koupelny
Zadání
Betonová stěrka do koupelny , stěna 355x260+200x260, Betonova stěrka do kuchyně -ze pracovní desku-červen 2017
Hodnocení
S realizací spokojen, termín i cena dle dohody, doporučuji
Dodavatel
Kamil Škába - Kvisage Floor&wall
Praha

Stavba nové kolny na zahraděTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Stavba nové kolny na zahradě
Stavba nové kolny na zahradě
Zadání
Dobrý den, potřebujeme postavit dřevěnou kolnu 5x3x2,5 m, bez oken, s mírně skloněnou plochou střechou, okapem a základovou betonovou deskou. Lokali… Více
Hodnocení
Při realizaci dřevěné zahradní kolny oceňujeme vstřícnou komunikaci se stavební firmou, práci řemeslníků i za deštivého počasí a rychlost, s jakou byl projekt dokončen. Odvedená práce je precizní, f… Více
Dodavatel
AZEL s.r.o.
Kralovice

Betonové ploty

2.7
100 000 Kč
Zadání
Mám zájem o betonový plot v délce 37 metrů a výšky 2 metry (možnost po dohodě v délce 68 metrů). Jedná se o plot typu skládaných betonových desek me… Více
Hodnocení
Jednání s firmou korektní. Termín po dohodě (změna termínu) dodržen. Kvalita provedení však neodpovídala zcela mým představám. Určitě to však není pouze subjektivní pocit člověka, který se celý živo… Více
Dodavatel
Viktor Vašíček
Jenišov

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Potřebujete poradit?