Model


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Výměna boileru

4.3
1 739 Kč
Zadání
Dobrý den, výměna starého modelu elektr. boileru TESSY-12 405/vypuštěný za nový AEG (EWH 120 Trend)_úprava připojení pravděpodobná_elektroinstalace… Více
Hodnocení
bezproblémová realizace, doporučuji
Dodavatel
Jiří Šetina - instalatérství
Vráto

Mraznička Brandt - oprava

4.0
0 Kč
Zadání
Dobrý den, prosím Vás, kdo by opravil mraznici BRANDT nejde elektronika. popřípadě zda by to nešlo předělat .Děkuji Krejčíková Záříčí 13 u Dírné
Hodnocení
na inzerát se ozval p. Mleziva , hned třetí den přijel a snažil se mrazničku opravit. Bohužel byla vadná elektronika, a kompresor. p. Mleziva byl velice příjemný a ochotný a doporučila bych ho všem.
Dodavatel
Marek Mleziva
Sezimovo Ústí

Montáž žaluzií

5.0
19 595 Kč
Zadání
2x výdejní okno,demontáž starých žaluzií,montáž nových,šířka 2450mm,výška 1300mm,horizontální žaluzie.Konec května 2018
Hodnocení
Vše proběhlo v pořádku
Dodavatel
Luboš Novotný
Bačkov

Oprava nebo výměna elektrického bojleru model T...Tato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

4.7
8 600 Kč
Zadání
Teče ( něco podrobnějšího těžko uvádět) Dodání - v co nejkratším možném termínu
Hodnocení
Rychlá reakce, okamžíté vyřízení zakázky, celková spokojenost.
Dodavatel
Jiří Šetina - instalatérství
Vráto

Oprava elektrické trouby ve sporáku MORA

5.0
— Kč
Zadání
Prosím o opravu el. trouby ve sporáku Mora, nefunguje dolní topení.Sporák MORA -model MK 51100 FW, type 2510.12.Místo opravy - České Budějovice PS:… Více
Hodnocení
Pan Pospíchal přijel a opravu provedl. Jsem maximálně spokojena.Děkuji i vám za předání tohoto kontaktu.
Dodavatel
Radek Pospíchal - RP Expert
Chýnov, okr. Tábor

Oprava myčky BoshTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Zadání
Při mytí dochází k přerušení programu, dislej zhasne, po nějaké době (1-2 hodiny) program pokračuje. Po "dokončení" programu bliká na displeji stejn… Více
Hodnocení
Rádi by jsme panu Pospíchalovi poděkovali za skvěle odvedenou práci. Oprava myčky sice trvala podstatně déle, než jsme původně očekávali, ale bylo to vykompenzováno tím, že p. Pospíchal trpělivě ods… Více
Dodavatel
Radek Pospíchal - RP Expert
Chýnov, okr. Tábor

Oprava trouby MoraTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Oprava trouby Mora
Zadání
Výměna prasklé žárovky. Model VT 14.0000
Hodnocení
Celkově spokojenost. Snadná domluva, zajištění materiálu na opravu a rychlé vyřízení.
Dodavatel
David Tábořík
České Budějovice 6

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Potřebujete poradit?