Tapety


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Tapetování

5.0
1 200 Kč
Tapetování
Zadání
Dekorační tapetování potištěnými ( fotografie) lehkými tapetami v rozsahu 15m2 v nově instalované prodejně Italské módy na Sokolské třídě v Moravské… Více
Hodnocení
Celková spolupráce byla výborná a kvalitně odvedená práce a hlavně precizně. Maximální spokojenost. Budu dále doporučovat.
Dodavatel
Richard Tomis
Slezská Ostrava

Malířské práce 1 pokoj + částečně tapeta

5.0
2 600 Kč
Malířské práce 1 pokoj + částečně tapeta
Malířské práce 1 pokoj + částečně tapeta
Malířské práce 1 pokoj + částečně tapeta
Zadání
Potřebuji výmalbu obývacího pokoje o přibližném rozměru 3,5 x 5,5m na bílo. Nejspíše bude třeba oškrábat starou malbu. Jedna delší stěna bude barevn… Více
Hodnocení
Ve finále se neškrábalo, takže cena byla upravena. Bezproblémová domluva, skvělá komunikace, ochota se přizpůsobit, vše řešeno rychle, efektivně. Můžu vřele doporučit. Pan Holek mi rád pomohl i … Více
Dodavatel
Radek Holek
Havířov

Malířské práce - 1 pokoj

5.0
— Kč
Zadání
v týdnu 14.-20.09.2015 bych potřebovala vymalovat 1 pokoj . Odstranění staré tapety, zredukovat stěny a vymalovat, vč stropu.
Hodnocení
S výmalbou jsme velmi spokojeni. Práce provedena v dohodnutém termínu a bez problémů. Pán je velmi šikovný.
Dodavatel
Tomáš Rojčík
Ostrava -Hulváky

Malířské práce, rodinný dům

4.3
— Kč
Zadání
Vymalování 6 pokojů, 2 kuchyní a schodiště. Ve dvou pokojích odstranit staré tapety. Na schodišti a v jednom pokoji jsou strukt. omítky. V domě prob… Více
Hodnocení
Pan Čapčuch odvedl kvalitné práci, je ochotný.
Dodavatel
Josef Čapčuch - malby, nátěry
Ostrava - Slezská Ostrava

Malování, tapetování, úklid

5.0
15 000 Kč
Zadání
Malování bytu 3+1, tapetování pokoje, úklid
Hodnocení
Jsem velmi spokojená s prací téhle firmy, výběr barev i tapety byl skvělý, jako v televizi nějakého pořadu o bydlení, doporučuji všem, cena, provedení i přístup byl velmi profesionální.
Dodavatel
Monika Kralovanská
Ostrava

Vymalovani loznice

4.7
1 700 Kč
Zadání
Dobry den, potrebuji vymalovat loznici, levne, rychle a pekne.Steny byly otapetovany. Tapety jsou jiz odstranene. Rozmer loznice je cca 5x4m2 Prosi… Více
Hodnocení
S realizaci jsem byla spokojena. Termin realizace a cena byla dodrzena. S dodavatelem - spokojenost. Zavady pri realizaci se nevyskytly. Vse splnilo me ocekavani, jen bych snizila cenu. Dekuji.
Dodavatel
Josef Krejčiřík - malířství Makrepa
Ostrava- Zábřeh

Tapetář

5.0
1 000 Kč
Tapetář
Zadání
Poptavam naceneni tapetovani jedne steny rozmery 2,5mx3,6m. Tapeta s motivem města. Jaka by byla cena? Diky
Hodnocení
Maximalni spokojenost. Musím paní Pospíšilikovou pochválit,práci odvedla bezvadně a precizně. V příloze foto výsledné práce,a poděkování. Petr Marek
Dodavatel
Ing. Rostislav Pospíšilík
Olomouc

Interiér

5.0
— Kč
Interiér
Interiér
Interiér
Zadání
Kompletní dodávka sádrokartonu, malování, položení PVC podlah, lepení tapet, dodávka al. dělících stěn na novostavbě RD (dřevostavba).
Hodnocení
S realizaci zakázky - zhotovení sadrokartonových příček,podhledů, opláštění, položení plovoucích podlah, tapetování a výmalby jsme byli nad očekávání spokojeni. Při realizaci zakázky byly vždy dodr… Více
Dodavatel
SEGET Interiéry & Exteriéry
Petřvald

Malování pokojů

5.0
— Kč
Zadání
Před malováním tří místností bylo potřeba oškrábat stěny od starých tapet. Poté byl povrch upraven stěrkovacím temelem. Následná výmalba byla proved… Více
Hodnocení
Skvělá komunikace , rychlé provedení práce při velmi dobré kvalitě ! Vřele doporučuji ! Máchová Danuše
Dodavatel
Jk-color
Ostrava

Renovace vnitřní vyzdívky

5.0
14 560 Kč
Renovace vnitřní vyzdívky
Zadání
Oprava vnitřní omítky po tapetách (napenetrování ,srovnání , natažení omítky) cca 40m, jedná se pouze o stěny strop je obložen.
Hodnocení
Rychlé jednání, práce odvedena v domluveném termínu a za domluvenou cenu na kvalitní úrovni. Příště se opět obrátím na pana Schwana.
Dodavatel
Martin Schwan
Hněvošice

Nalepení vliesových tapetTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
4 300 Kč
Nalepení vliesových tapet
Nalepení vliesových tapet
Nalepení vliesových tapet
Zadání
Poptávám nalepení vliesových tapet cca.30m2 na připravený napenetrovaný podklad v Bohumíně.
Hodnocení
S provedením práce velká spokojenost
Dodavatel
Josef Ocelák
Šternberk

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Podobná témata

Související témata

Podrobnější témata

Další zařazení

Potřebujete poradit?