Vrtání


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Komplikované vrtání a uchycení háků

5.0
— Kč
Zadání
Vrtání do betonu za 11cm polystyrenem a uchycení háčků (prodloužených) pomocí tekuté kotvy bez porušení tepelného mostu.
Hodnocení
Umí nejen precizně dělat, ale i vymyslet řešení atypického problému. Maximální spokojenost. Popsala jsem panu Šiborovi, jaký chci výsledek, a on vymyslel, jak to zrealiovat v souladu se všemi ISO no… Více
Dodavatel
Jiří Šibor
Brno-Černá Pole

Hodinový manžel

5.0
— Kč
Zadání
Pověšení galerky a držáku sprchu do koupelny - vrtání do obkladaček
Hodnocení
Pan Zezula je velmi vstřícný ke všem požadavkům na opravy, které jsem rozšířai nad rámec původně požadovaných prací. S jeho jednáním i prací jsem velmi spokojena, termín práce vyhovujee mým časo… Více
Dodavatel
Miloň Zezula
Brno-Horní Heršpice

Vrtání děr v koupelně

5.0
— Kč
Zadání
vrtání děr do velmi tvrdých obkládaček v koupelně, zavěšení skříněk, sprchy, poliček atd.
Hodnocení
S výsledkem práce jsme velmi spokojeni. Práce byla provedena okamžitě po objednání - druhý den, komunikace s panem Zezulou velmi dobrá. Udělal co jsme potřebovali, bez závad.
Dodavatel
Miloň Zezula
Brno-Horní Heršpice

Síť proti hmyzu

5.0
690 Kč
Zadání
Poptávám dodání sítě proti hmyzu do plastového okna, velikost je zhruba 140 x 80 cm, rám v bílé barvě. Za nabídky předem děkuji.
Hodnocení
- seriozní jednání, cena dodržena - spokojenost - doporučuji
Dodavatel
Žaluzie Koblížek
Ivančice

Opravu elektřiny

5.0
300 Kč
Zadání
při vrtání jsem trefil dráty a najednou mírně svítí světla i když je vypnutý vypínač
Hodnocení
Výborná domluva, práce i v sobotu (protože jindy nebyla možnost) rychle a dobře odvedeno. Maximální spokojenost.
Dodavatel
Miloň Zezula
Brno-Horní Heršpice

Vrtání do panelu

5.0
200 Kč
Zadání
Dobrý den, ráda bych opět využila Vašich služeb. Potřebuji instalovat roletu na strop (už jste mi jednu přidělával), poličku, 4 věšáky a lanko na z… Více
Hodnocení
Opět maximální spokojenost. Rychlé jednání při sjednání termínu, velmi rychle a kvalitně odvedená práce.
Dodavatel
Fukač Rostislav
Brno-Štýřice

Přivrtání poliček, zrcadla a skříněk - panel, k...

4.7
— Kč
Zadání
Dobrý den, potřebovali bychom v bytě připevnit několik polic a poliček, zrcadlo apod. na zeď, jedná se ale o vrtání do panelu a do kachliček, na což… Více
Hodnocení
Vše dopadlo podle našich představ, s panem Zezulou byla velmi rychlá domluva a vstřícná komunikace.
Dodavatel
Miloň Zezula
Brno-Horní Heršpice

Drobný servis oken v bytě 3+kk

4.7
750 Kč
Zadání
Po nastěhování do nového bytu jsme zjistili, že jedno okno lze otevřít jen na větračku/mikroventilaci (a nejde úplně zavřít ani otevřít), některá ok… Více
Hodnocení
Přijel v dohodnutý čas, uvolnil zablokované okno, všechna okna seřídil a namazal. Na jednom z oken objevil vadný díl, ten sehnal a za několik dní přijel vyměnit. Cena dle mého odpovídala odvedené p… Více
Dodavatel
Lukáš Říha - pozáruční servis oken Brno
Brno

Vrtání

5.0
— Kč
Zadání
Vyvrtání osmi děr do tvrdé panelové zdi ve výšce 2 metrů a přidělání hrazdy ke zdi. Materiál k montáži mám (hmoždinky, šrouby,...), nemám žebřík, vo… Více
Hodnocení
Jsem velmi spokojena. Pán přijel dokonce o něco dříve, naprosto profesionálně vyvrtal 8 děr a přidělal hrazdu během asi 40 minut. Byl příjemný a cena byla adekvátní :)
Dodavatel
Jiří Šibor
Brno-Černá Pole

Montáž lustru

5.0
350 Kč
Zadání
Montáž stropního svítidla, vrtání do stropu 3 díry. www.mall.cz/stropni-svitidla/eglo-stropni-svitidlo-optica-86812- Termín: 27.2.-2.3.
Hodnocení
Montáž byla poměrně komplikovaná, pan Zezula si s tím ale poradil a odvedl perfektní práci. Oceňuji i operativní domluvu na termínu provedení zakázky.
Dodavatel
Miloň Zezula
Brno-Horní Heršpice

Montáž světel+ drobné vrtání v koupelně

5.0
— Kč
Zadání
Dobrý den, Potřebovala bych namontovat několik světel v novém bytě+ uchytit několik drobností v koupelně (vrtání do dlaždiček). Děkuji, Dvořáková
Hodnocení
Skvěle odvedená práce, velmi milý přístup a ochota. Mohu jenom doporučit!
Dodavatel
Elektro instalační služby Lukáš Kolman
Brno

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Potřebujete poradit?