Antény


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Zapojení antény pro DVB-T

4.0
— Kč
Zadání
Dobrý den, prosím o pomoc při zkvalitnění příjmu DVB-T. Nyní ne interiér.anténu multiplex 1 a 2 kvalitně, multiplex 3 a 4 velmi špatně nebo vůbec.
Hodnocení
Všechno proběhlo podle našich představ, dobré jednání a domluva. Děkujeme
Dodavatel
Roman Kováč - AnSyKo
Brno - Líšeň

Montáž antény

4.7
— Kč
Zadání
Poptávka- možnost montáže antén na příjem televizního signálu na půdu( střechu) dle signálu na rodinném domku. Jedná se o kompletní montáž i s mate… Více
Hodnocení
Rychlá komunikace. Osobní jednání. . Dodržen termín i dohodnutá cena. Vše funguje jak má.
Dodavatel
Elansat
Uherčice

Hromosvod

4.7
— Kč
Zadání
Poptávám montáž hromosvodu na novostavbu RD. Termín konec února/začátek března (dle počasí). Rozměry domu 12x11 m, sedlová střacha s vikýři na obou … Více
Hodnocení
Vše dle dohody, včetně ceny a termínu. Drobné vícepráce neúčtovány. Spokojenost.
Dodavatel
TOP ENERGA - Martin Kubica
Tvarožná 306

OPRAVA-VÝMĚNA ANTÉNY

5.0
— Kč
Zadání
ASI PŘED MĚSÍCEM NÁS ZAČAL ZLOBIT TEL.SIGNÁL.NĚKTERÉ PROGRAMY ÚPLNĚ ZMIZELY,JINÉ MAJÍ ŠPATNÝ OBRAZ.ANTÉNU MÁME NA STŘEŠE A ROZVODY JSOU PO CELÉM DOM… Více
Hodnocení
Vstřícné jednání,rychlé provedení,dodržení smluvené ceny.Doporučuji.
Dodavatel
Elansat
Uherčice

Protažení kabelů světla v pokoji a antény

5.0
— Kč
Zadání
Dobrý den, potřebuji v pokoji prodlouzit kabel z jedné strany pokoje na druhou, cca 8m - premistit vypínač svetla, snížit zasuvku antény v obýváku c… Více
Hodnocení
Skvělá domluva, kvalitně odvedená práce
Dodavatel
Petr Machala
Brno

NASTAVENÍ STÁVAJÍCÍCH ANTÉNTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Zadání
MÁM NA STOŽÁRU 5 ANTÉN 5 LET SE NEPOUŽÍVALI A JE POTŘEBA NĚKTERÉ POOTOČIT A NĚJAKÉ ODSTRANIT. JEDE 15 PROGRAMŮ.
Hodnocení
BYL TO OPRAVDOVÝ KONCERT JEDE 28 PROGRAMŮ.
Dodavatel
Elansat
Uherčice

Antény

5.0
— Kč
Antény
Antény
Zadání
Potřebuji rozvést anteni přípojku z jedné místnosti do dalsich dvou do místnosti.Na sídlišti v panelovém bytě.respektive 3 přípojky nové.
Hodnocení
Všechno v naprostém pořádku.Pan přijel a domluvili jsme se na ceně,která byla ve finále nižší.Dekuji a doporučuji.Spokojenost Bohužel foto nemám po ruce,ale dobra práce!
Dodavatel
Miloš Gajzler
Podolí

Antenní komplet / instalace antenního stožáru

5.0
— Kč
Antenní komplet / instalace antenního stožáru
Antenní komplet / instalace antenního stožáru
Antenní komplet / instalace antenního stožáru
Zadání
Dobrý den, rád bych poprosil, jestli by se našel někdo, kdo by nám vyměnil betonovou tašku od Betonpressu za antenní komplet (již máme koupený ht… Více
Hodnocení
Pan Gajzler je odborník na slovo vzatý. Byli jsme nadmíru spokojeni a jen litujeme, že jsme ho nezvolili i u realizace jiné zakázky. Alespoň víme, na koho se do budoucna obrátit. Děkujeme!
Dodavatel
Miloš Gajzler
Podolí

Antény

5.0
— Kč
Zadání
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda s někým od Vás mohu řešit starší anténu na RD? Nějak nám přestaly jet všechny programy, nelze ani naladit po z… Více
Hodnocení
Po telefonické domluvě s p. Dostálem jsme se dohodli na konkrétním termínu, kdy se k nám přijede na anténu podívat. Vše proběhlo dle dohody. Pan Dostál nám anténu opravil a vše již funguje, tak jak … Více
Dodavatel
Elansat
Uherčice

Antény

5.0
— Kč
Zadání
Výměna starých antén, dodání a instalaci nových společných pro dva sousedící rodinné domky
Hodnocení
Velmi ochotný pracovitý, snadná domluva
Dodavatel
Rostislav Varmuža
Moravská Nová Ves, okr. Břeclav

Montáž antényTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Zadání
Montáž antén na příjem televizního signálu na rodinném domku. Jedná se o kompletní montáž i s materiálem(kabely) ,zásuvky jsou nachystány. Prosím o … Více
Hodnocení
Vše bez problémů. Vše dle domluvy. Dobrá komunikace, spolehnutí.
Dodavatel
Elansat
Uherčice

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Podobná témata

Související témata

Podrobnější témata

Potřebujete poradit?