Stavba zahradního domku


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Stavba zahradního domku

5.0
— Kč
Stavba zahradního domku
Zadání
Zdravím, poptávám někoho zručného, kdo by postavil zahradní domek dle návodu. Jedná se o skládačku Karibu Askola. Mám udělané základy, díly na palet… Více
Hodnocení
Vyborna firma, rychle jednani, navrzene a udelane upravy na miste, dodrzena smluvena cena. Doporucuju
Dodavatel
Bc. Václav Friš - EMVA Mont
Teplice

Zahradní domek

1.0
20 000 Kč
Zahradní domek
Zahradní domek
Zahradní domek
Zadání
Stavba Zahradního domku na klíč cca. 3x2,8m viz.foto,ale i jiné varianty.Základ, montáž a nátěr...1x dveře,žádná okna.Cena do 20 000tis.Díky
Hodnocení
Firmu Rykos,s.r.o. a p.Lemfelda nemohu doporučit,domek sice stojí,ale má mnoho vad a nedostatků.Křivá podlaha,špatně uřízlé pravé úhly ledabyle přibité hřebíky na střeše atd.viz. foto.Podlahu jsem … Více
Dodavatel
Rykos, s.r.o.
Liberec

Pergola - zastřešení terasy

4.7
— Kč
Pergola - zastřešení terasy
Pergola - zastřešení terasy
Zadání
Poptávám firmu na pergolu, zastřešení terasy. Terasa bude mít 7x3m. Stojky pouze vepředu a vzadu uchycení do boku podhledu.
Hodnocení
Pergola je přesně podle našich představ. Rychlé jednání. Cena super. Jen škoda malých kosmetických vad. Ale to si upravíme. Pana Bočka mohu doporučit.
Dodavatel
Tomáš Boček
Strakonice

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Podobná témata

Další zařazení

Potřebujete poradit?