Bambusové žaluzie


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Kolik dodavatelů je ve vašem dosahu?

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Dodávka žaluzií a sítí proti hmyzu

5.0
— Kč
Zadání
Firma instalovala v rodinném domě bambusové žaluzie a odnímatelné sítě proti hmyzu do oken.
Hodnocení
Byl dodržen termín, který byl dohodnut poměrně "natěsno", komunikace byla vynikající, po realizaci se závady nevyskytnuly. Celková spokojenost.
Dodavatel
SLD trading Třinec, s.r.o.
Třinec

Interiové žaluzie

3.0
11 000 Kč
Interiové žaluzie
Zadání
Dodávka a instalace bytových žaluzií do nových euro dřevěných oken. Poptávám nabídku žaluzií ze dřeva, bambusu a hliníku, dle předložené nabídky/ne… Více
Hodnocení
Pan Matocha konkuruje cenou. Odpověď na mou poptávku byla rychle, detailně a cíleně zpracovaná + foto, nabídková cena 11 700Kč. Provedení zakázky je na dobré úrovni a nebýt tak říkající „rozvolněnos… Více
Dodavatel
Tomáš Matocha
Český Krumlov

Dřevěná nebo bambusová žaluzie

4.0
— Kč
Zadání
dřevěná nebo bambusová žaluzie do interiéru, do slepé zárubně, výška 205 cm, šířka 65 cm, barva světlý dub. Prosím o uvedení ceny.
Hodnocení
vstřícnost, obětavost
Dodavatel
Petr Strejc
Praha 5

Dodání a montáž bambusových žaluzií

5.0
— Kč
Zadání
Dodání a montáž bambusových žaluzií.
Hodnocení
velká spokojenost
Dodavatel
LOUVER.CZ s.r.o.
Praha 4

Oprava žaluzií

5.0
— Kč
Zadání
Dobrý den, máme v bytě vnitřní bambusové žaluzie, 11 let staré. U některých praskly vlasce a žaluzie tudíž nejdou vytáhnout. Raději bychom vyměnili… Více
Hodnocení
Jednání s panem Sturzem je efektivní. Co jsme domluvili, to platilo. Pan Sturz je velmi ochotný, oprava proběhla rychle, s výsledkem jsem spokojena. A ještě spravil protékající záchod a přilepil liš… Více
Dodavatel
ZZS PLUS s.r.o.
Praha 6

Oprava bambusových žaluzií, seřízení balkonovýc...Tato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Zadání
Poptávám opravu bambusových žaluzií - výměna vodícího lanka, rozbitá převodovka pro ovládání tyčkou (2x). A seřízení balkónových dveří, které drhnou.
Hodnocení
Velmi příjemné jednání s panem Strejcem. Rychle mi vyšel vstříc s realizací zakázky a oprava proběhla na jedničku. Je to opravdový profesionál, který se snaží udělat práci kvalitně, jako kdyby to … Více
Dodavatel
Petr Strejc
Praha 5

Síť proti hmyzu + oprava žaluzie Dolní Břežany

5.0
— Kč
Síť proti hmyzu + oprava žaluzie Dolní Břežany
Zadání
Instalace sítě proti hmyzu na francouzské okno. Instalace sítě proti hmyzu na okénko spíže. Oprava prasklého lanka bambusové žaluzie.
Hodnocení
Rychlá domluva, vše pořešeno ke spokojenosti, cena dle odhadu.
Dodavatel
Petr Strejc
Praha 5

Výměna žaluzií

4.7
— Kč
Zadání
Dobrý den, poptávám nabídku na výměnu stávajících žaluzií za bambusové žaluzie v bytě 1+1. Jedna se o okno + lodžie.
Hodnocení
Rychle jednání, vše proběhlo dle domluvy.
Dodavatel
Jakub Kühr
Olomouc

Servis žaluziíTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Servis žaluzií
Servis žaluzií
Zadání
Dobrý den, sháním možnost servisu a opravy bambusových žaluzií, které máme instalované v oknech srubového domu. Instalaci prováděla firma BLINDI… Více
Hodnocení
Profesionalni a spolehlivy servis.
Dodavatel
Petr Strejc
Praha 5

Najděte si řemeslníka podle referencí.

Je to snadné

  1. 1.
    Zadáte poptávku
  2. 2.
    Dostanete nabídky
  3. 3.
    Vyberete si řemeslníka

Od začátku do konce je to pro vás zcela zdarma.

Zadat svou poptávku

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Potřebujete poradit?