Protékající wc


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Protékajíci WCTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Zadání
Potřebuji opravit protékající WC. Problém je i to, že nejde zavřít přívod vody ke splachovací nádržce (ventil se otáčí na obě strany, ale přívod vod… Více
Hodnocení
S panem Urbanem a jeho přístupem jsem byla velmi spokojená, všechno mi vysvětlil a opravil co bylo potřeba. Opravu realizoval hned následující den po objednání. Určitě ho mohu všem doporučit.
Dodavatel
Mgr. Tomáš Urban
Prostějov

Oprava vodoinstalace

5.0
— Kč
Oprava vodoinstalace
Oprava vodoinstalace
Oprava vodoinstalace
Zadání
Poptávám zapojení přítokové hadice do WC nádržky z bytového jádra / výměnu rozdělovací části nad vodoměrem a zapojení odtokové hadice pračky k sifon… Více
Hodnocení
Perfektní přístup, skvěle odvedená práce, sympatický profesionál - silně doporučuji.
Dodavatel
Zbyněk Opletal
Bohuňovice, okr. Olomouc

Oprava protékajícího WCTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
800 Kč
Zadání
Prosím o návrh termínu a ceny na opravu protékajícího WC v Olomouci.
Hodnocení
Vše skvělé, rychlá domluva a oprava protékajícího WC.
Dodavatel
Lukáš Krč
Chropyně

Oprava WC a vanové baterie

1.0
500 Kč
Zadání
prokapává přívodní ventil u wc,a do wc mísy jakoby protéká trochu voda+nefunguje páčka u wc pro zastavení vody .....a u vany protékají kohoutky.
Hodnocení
Pan Běhal se nám ozval na základě této poptávky..po lelefonu nasliboval hory,doly.Přijel, na kapající protékající baterii nasadil nová těsnění...vyinkasoval 500,-kč ..a odešel..Baterie ale opravená … Více
Dodavatel
David Běhal
KLENOVICE NA HANÉ

Výměna bojleru, výměna odpadu, oprava WC

5.0
25 000 Kč
Výměna bojleru, výměna odpadu, oprava WC
Výměna bojleru, výměna odpadu, oprava WC
Výměna bojleru, výměna odpadu, oprava WC
Zadání
Kompletní výměna bojleru(sundání starého, zavěšení a zapojení nového) Oprava/výměna odpadu v kuchyni a oprava protékajícího WC
Hodnocení
Vše v naprostém pořádku. Vstřícnost, rychlost. Nemám co vytknout.
Dodavatel
bd-stavtrade s.r.o
Jaroměřice

InstalatérTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Zadání
protékající WC v bytě - potřeba co nejdříve! + protékající WC na zahrádce + oprava těsnění a nový kohout na rozvodech zavlažování
Hodnocení
S panem Opletalem byla příjemná komunikace, zakázka byla zhotovena v požadovaném termínu a k naší plné spokojenosti! Pokud budeme potřebovat, i v budoucnu se na něj rádi obrátíme. Děkujeme a ostatní… Více
Dodavatel
Zbyněk Opletal
Bohuňovice, okr. Olomouc

Oprava WC

2.3
100 Kč
Zadání
Netěsnící vypouštěcí ventil, protékající voda i po vyčištění a instalaci nového ventilu i s novým těsněním. Termín - co nejdříve :-)
Hodnocení
Závada odstraněna, s příslibem možnosti revize v případě, že by se problém opět vyskytl. Bohužel po opakovaném kontaktování a možnosti výměny celého zařízení nedošlo k opravě, pravděpodobně z časové… Více
Dodavatel
telREKO interiéry s.r.o.
Bohuňovice

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Potřebujete poradit?