Montáž nábytku


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Ikea nábytekTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Zadání
Montáž rohové skříně ikea. Nástěnná šatna, Algot. U skříně přimontováni dveří a kompletace vnitřků. Co nejdříve. Děkuji Eva Benešová
Hodnocení
Jsem velmi spokojená s prací i přístupem a jednáním pana Božka. Ráda se na něj znovu obrátím.
Dodavatel
Božek Pavel
Telč

Oprava kuchyňské linkyTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Zadání
Dobrý den,chtěla bych ve stávající kuch.lince provést úpravy pro zabudování myčky na nádobí. Děkuji s pozdravem Nováková
Hodnocení
Dobře a kvalitně odvedená práce,rychlé a slušné jednání,za mě velká spokojenost. Doporučuji Nováková
Dodavatel
Jan Bárta
Jihlava

Montáž nábytku IKEA

5.0
— Kč
Zadání
Rohová kuchyně cca 2/2,5 m.Vrchní skříňky jen na 2.Metod hittarp.Nutno snížit výšku z 91cm. Na cca 89cm k vůli oknu. Nožičky a zaříznout sokly.
Hodnocení
Kvalitní a rychlá práce.Slusne jednání.Doporucuji.
Dodavatel
Emanuel Novotný
Nové Veselí

Skříně

5.0
— Kč
Zadání
prosila bych montáž skříní jedna třídveřová..druhá dvoudveřová..noční stolek..to je vše...prosím spěchá..nejraději hned..
Hodnocení
dávám jim nejvyšší hodnocení..5 hvězdiček..jsou super fachmani
Dodavatel
u316541

Složení komody do dětského pokojeTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
480 Kč
Zadání
Máme novou komodu do pokoje ještě v krabici. Potřebujeme ji složit dohromady. Děkujeme. Michaela Julišová
Hodnocení
Výborná skvělá práce, vynikající jednání, profesionalita, kvalita, zodpovědnost. Jsem velmi spokojena a mohu vřele doporučit. Michaela Julišová, Třebíč
Dodavatel
Jan Bárta
Jihlava

Instalace koupelnového vybavení

2.0
1 900 Kč
Instalace koupelnového vybavení
Instalace koupelnového vybavení
Instalace koupelnového vybavení
Zadání
Dobrý den, potřebuji přimontovat zrcadlovou koupelnovou skříňku+držák sprchy+nástěnný dvojháček.Už delší čas máme nedodělky v koupelně a prosím o n… Více
Hodnocení
Pana Vasyla Kuse bych moc nedoporučoval.U koupelnové skříňky mě nezapojil LED osvětlení+připojení k zásuvce. Taže udělal půl práce a musel si sehnat jiného řemslníka který to dokončil!!
Dodavatel
Vasyl Kus
Brněnské Ivanovice

Montáž nábytku IKEATato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Montáž nábytku IKEA
Montáž nábytku IKEA
Montáž nábytku IKEA
Zadání
Dobrý den, poptávám montáž šatního systému ELVARLI od IKEA. Rozsah prací: kompletní smontování šatního systému dle designu - viz příloha (jsou… Více
Hodnocení
Pana Svrčka mohu jen doporučit. Odvedl opravdu skvělou práci. Montáž šatního systému byla v rámci nerovných stěn a pan Svrček byl schopný vše precizně rozměřit a namontovat tak, aby vše sedělo. Opro… Více
Dodavatel
Jan Svrček
Praha

Montáž šatní skříněTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Montáž šatní skříně
Zadání
Dobrý den, potřebuji někoho na montáž šatní skříně s posuvnými dveřmi ze SCONTA (šatní skříň Arsala). Skříň už stojí, ale kamarádovi se nepodařilo n… Více
Hodnocení
S výsledkem jsem spokojená, rychlá práce, splněné zadání, slušné vystupování, doporučuji.
Dodavatel
Matěj Konrád
Brno-Ivanovice

Konferenční stolek lamino

5.0
— Kč
Konferenční stolek lamino
Konferenční stolek lamino
Zadání
Poptávám stolek z laminované třískodřeviny, dekor dub sonoma, výška 55cm, deska 65x65cm s policí. Prostor mezi policí a deskou 10cm vysoký. Deska a … Více
Hodnocení
Dobrá komunikace, dodržení termínu, výsledek parádní. Oceňuji, že se podařilo zakázku zrealizovat podle nákresu a popisu a nebylo potřeba se zdržovat nějakým zaměřováním na místě.
Dodavatel
Radek Hornof
Štiřín, okr. Praha-východ

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Potřebujete poradit?