Chci začít
Uživatel_247570 řešil/a:

Kuchyni do dřevostavby jsme začali plánovat dva roky dopředu

Vybral/a si řemeslníka Ing. Michal Štochl - Kuchyně ELZA,, který to vyřešil na:
5,0
V oboru kuchyně máme dalších 1587 zkušeností od zákazníků:
Reference
Detaily a cena
Dodavatel
Zadání poptávky zákazníkem:

Celá práce na kuchyni začala ve chvíli, kdy jsme s manželi seděli nad projektem nového domu. Tomu v té době chybělo i stavební povolení. Ale to je přesně ta doba, kdy nejraději na kuchyni začínáme. Elektřina, voda a odpady jsou pak včas a správně vyřešené - a na doladění kuchyně zbyde dost času.

K obývacímu pokoji s jídelnou je připojen prostorna kuchyni. Ten pak sdílí spíž s technickou místností, do které se dá projít jak z kuchyně, tak ze zádveří. Z tohoto pohledu nám v kuchyni seděla nejvíce varianta s chladničkou umístěnou hned u vchodu do spíže. K té pak přiléhá vysoká skříň s troubami. Samotné vaření se pak odehrává od mycí části pod oknem, přes dostatečně velkou pracovní plochu až k varné desce. Za tou je pak ještě prostor na servírování, případně umožňuje druhému z partnerů zapojit se do vaření.

Celou část s přípravnou plochou a vařením jsme udělali hlubší, čímž jsme získali více prostoru na pracovní desce, přiblížili jsme kuchyni k části s chladničkou a ještě si mohli dovolit do kuchyně dočasně umístit původní plynovou varnou desku. Nad tou je pak zavěšený odsavač par s odvodem na střechu.

Chladničku jsme nechali v kuchyni nakonec volně stojící. Troubu a již zmíněnou varnou desku jsme použili stávající z původního bytu majitelů. Novou jsme pak dávali ještě myčku nádobí a odsavač par. Samozřejmostí byl i granitový dřez s baterií.

Kuchyně je celá v bílém lesklém laku, kombinovaná je s běleným dřevěným dekorem. Úchytné žlábky kromě vzhledu umožňují příjemnější pohyb v kuchyni a snazší čištění.

Jak se vám kuchyně líbí?

Hodnocení práce zákazníkem:

Na jednání s panem Štochlem rádi vzpomínáme.
Byl vždy ochotný vyslechnout naše připomínky, poskytnout cenné rady a řešit nastalé problémy.
Je jednoduše příjemné setkat se s člověkem, kterého jeho práce baví, a který si za ní také stojí.
Samotná realizace byla perfektní. Vše precizně sesazeno, slícováno a začištěno.
Po čvrtroce používání můžeme říci, že v kuchyni je vše hezky při ruce, moc dobře se v ní vaří.

Další profíci z oboru.

Ukázat další firmy…

Potřebujete poradit?