Chci začít
Uživatel_30661 řešil/a:

Mytí oken,čištění koberce, čištění sedačky, čištění sprchového koutu

Vybral/a si řemeslníka Ing. Jan Hrdlička, který to vyřešil na:
3,0
V oboru mytí máme dalších 58 zkušeností od zákazníků:
Reference
Detaily a cena
Dodavatel
Zadání poptávky zákazníkem:

Dle objednávky probíhalo u klientky šetrné čištění koberce přípravkem VAX, čištění sedací soupravy s antibakteriálním oštření (bohužel antibakteriální ošetření nano přípravkem pozvolna na tomto materiálu sedačky vyčuchává - klientka byla informována, že to bude trvat cca 6hod, ale interval se výrazně prodloužil), mytí oken a hloubkové čištění sprchového koutu včetně odstranění silných nečisot a vodního kamene speciálním přípravkem NANOENERGY.

Hodnocení práce zákazníkem:

Bohužel jsme zjistili po odvedení práce nějaké nedostatky.
Po 24 hodinách jsme museli sedačku vystěhovat ven aby vyčichala protože pach použité desinfekce v místnosti byl velmi nepříjemný.
Na tuto možnost intenzivního a dlouhotrvajícího pachu jsme upozorněni nebyli.
Po jejím odsunutí jsme museli ze zadní strany sedačky odsávat prach a pavučiny. Čištění sedačky zřejmě ze zadní části neproběhlo.
Při mytí poloviny oken byl použit parníVíce...

Komentář dodavatele k hodnocení:

Klienti jsou velmi solidními zákazníky. Jelikož se jednalo o první vzájemnou spolupráci, došlo zřejmě v několika oblastech k vzájemnému nedorozumnění. Čištění sedaček / sedačky se vždy provádí z pohledových částí, zádové části se čistí pouze na vyžádání klienta, k čemuž v tomto případě nedošlo, a bohužel ja se nezeptal. Antibakteriální postřik sedací soupravy s materiálem zareagoval zcela jinak , než-li je běžná praxe - v 95-ti% případů aplikace dochází k cca 6ti hodinovému působení a následnému vyčichnutí antibakteriální složky přípravku. Celkové proces čištění oken vyžadoval částečné použití parního čističe nikoliv komplexní použití. Zbytek okenních rámů bylo dostačující vyčistit komplexně používanou desinfekcí proti plísním. Jan Hrdlička

Další profíci z oboru.

Ukázat další firmy…

Potřebujete poradit?