Chci začít
Eva S. řešil/a:

Sklenář - vyříznout otvor do skleněné desky

Vybral/a si řemeslníka David Drábek - Sklenářství, který to vyřešil na:
1,0

Tato reference bohužel nemá fotografie.

Reference
Detaily a cena
Dodavatel
Zadání poptávky zákazníkem:

firmu jsem poptala mailem a ten zněl:
Dobrý den,
potřebovala bych vyříznout otvor na kabely do již postaveného terária do cca 3mm skla. Jedná se o 3 terária, všechny se dají položit na zadní stěnu ve které otvor potřebuji, jen to trochu komplikují ostatní stěny, protože otvor potřebuji v rohu. Jedno terárium má už nainstalovanou zadní stěnu (dekorační vnitřní pozadí), která přístupVíce...

Hodnocení práce zákazníkem:

POZOR, NEUVERITELNE NESERIOZNI JEDNANI!!!!!!!!!

pan Drábek mi odpověděl, ať mu zavolám, že se dohodneme. Zavolala jsem mu a dohodli jsme termín. Řekl, že realizace bude náročná, následně jsme se domluvili, že pokud bude potřeba, odřízneme z teraria zadní stěnu a tam už pak nebude problém. Domluvili jsme i datum a čas.
ALE!!!! - POTE, CO JSEM SI DOMLUVILA PREPRAVU, KTERA NEBYLA SNADNAA TERARIA NASTEHOVALA DO AUTA, PRO JISTOTU JSEM PANU SKLENARI ZAVOLALA, ZE JEDEME. TO, CO NASLEDOVALO BYLO JAK ZE SPATNEHO SNU!!! ZACAL SE VYMLOUVAT, ZE VLASTNE NEVI, ZDA TO PUJDE A ZE BYCH RADEJ MELA DOVEZT JEN TY ZADNI STENY.KDYZ JSEM ZOUFALA RIKALA, ZE JSEM SE PRECE DOMLUVILI, REKL, ZE ON NA TAKOVE BLBOSTI NEMA CAS A ZE SI JE MAM ODRIZNOUT SAMA A DOVEZT JEN JE. PAK TO MOZNA PUJDE!

PRISLA JSEM TEDY O PENIZE ZA PREPRAVU, ZA ZBYTECNE STEHOVANI A PADL MI KVULI NIM TERMIN DOKONCENI.

Potřebujete poradit?