Čištění odpadů


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Čištění odpadu

5.0
500 Kč
Zadání
Prosím o nabídku na pročištění odpadního potrubí z koupelny v rodinném domku v Kravařích
Hodnocení
Dobrá práce , jsme velmi spokojení
Dodavatel
Marek Fojtík
Chuchelná

Čištění odpadů

4.0
— Kč
Zadání
Po návštěvě malých synovců (4 - 6) let jsme zjistili, že něco jim asi spadlo do záchodové mísy. Teď voda po splachnutí odtéká velmi velmi pomalu, … Více
Hodnocení
Proč 2 hvězdy za cenu/výkon? Myslíme si, že částka 1500,-Kč za 20 minut práce je hodně. I když připočteme dopravu a čas, mohl pan Štěrba přihlédnout k tomu, že problém s odpadem nebyl až tak velký. … Více
Dodavatel
Petr Štěrba
Ostrava

Těsnění pod dřezem, nesplachující zděny záchod,...

4.7
— Kč
Těsnění pod dřezem, nesplachující zděny záchod, dodělávky u dřezu a hlavně v koupelně
Těsnění pod dřezem, nesplachující zděny záchod, dodělávky u dřezu a hlavně v koupelně
Těsnění pod dřezem, nesplachující zděny záchod, dodělávky u dřezu a hlavně v koupelně
Zadání
1. Dřez - problém s gumovým těsněním přímo pod Alveus dřezem (vytéká voda, asi vlivem gravitace táhne dolů odpadové vedení) 2. Dřez - chybí upevněn… Více
Hodnocení
Pan Štěrba přijel v smluvený den a čas provést veškeré montážní práce, na kterých jsme se domluvili + ještě jednu jednu nad rámec zakázky, se kterou nebyl problém. Vše bylo do puntíku splněno. Akorá… Více
Dodavatel
Petr Štěrba
Ostrava

Oprava odpadu u umyvadla - koupelna

4.0
1 000 Kč
Zadání
Dobrý den, stala se nám taková nepříjemná věc a při čištění odpadní trubice u koupelnového umyvadla jsme toto zničili a teď máme pouze provizorní… Více
Hodnocení
Dodavatel se v dohodnutý termín dostavil a opravu provedl. Má trochu prodlení s vyhotovením faktury. Již jsme si jej najmuli na další práce.
Dodavatel
Jaromír Duda
Orlová

Ucpaný odpad v kuchyniTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Zadání
Dobrý den, potřebovala bych vyčistit odpad v kuchyni, případně vyměnit ucpané trubky. Voda z dřezu neodtéká vůbec. Použila jsem opakovaně hydroxid s… Více
Hodnocení
Pan Štěrba byl velmi rychlý, zakázka byla vyřízena do druhého dne. Na místě proběhla oprava opět velmi rychle, k naprosté spokojenosti. Pana Štěrbu mohu každému potenciálnímu zákazníkovi doporučit.
Dodavatel
Petr Štěrba
Ostrava

Oprava odtoku pod vanou

5.0
— Kč
Zadání
Výměna odpadové hadice, protažení ucpaného odpadního potrubí ve zdi, ihned. Děkuji.
Hodnocení
Pán dorazil dle domluvy, práce rychlá a kvalitní, jednání profesionální... není co vytknout. Mohu pouze doporučit. Děkuji!!!
Dodavatel
Patrik Kichner
Dolní Benešov

Najděte si řemeslníka podle referencí.

Je to snadné

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Potřebujete poradit?