Zámečnické práce


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Plot z tvarnic

4.0
— Kč
Zadání
zbourat stary plot (80 cm zdeny a dratenka) odvezt sut odstranit zivy plot postavit novy plot z tvarnic (jedna strna okrasna) 25mx2m v Pribrami
Hodnocení
prace jsou dokonceny, provedeni dobre a material kvalitni dekuji
Dodavatel
Petr Pokorný
Příbram

Zhotovení kovových poličekTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Zhotovení kovových poliček
Zadání
Hledám zámečnickou dílnu, která by dokázala vyrobit dvě poličky dle přiloženého obrázku. Materiál kulatina nebo jekl - dle dohody, rozměry dodám. Je… Více
Hodnocení
Rychlé jednání, výborná komunikace, vstřícnost při řešení detailů objednávky.
Dodavatel
Vít Jerglík
Dobrá

Výroba dřevěných dveří do maštale

4.7
— Kč
Výroba dřevěných dveří do maštale
Výroba dřevěných dveří do maštale
Výroba dřevěných dveří do maštale
Zadání
Pro maštal po rekonstrukci potřebujeme vyrobit novel dverme v původním stylu (jednoduchá dřevěná s ocelovým kováním, petlicí nebo dozickým zámkem s… Více
Hodnocení
Spokojenost s přístupem i úrovní jednání a vysokou kvalitou detailu idvedené práce i přesto, že finální realizace se časově trochu protáhla. Určitě panu Soldátovi zadám i dáší zakázky. Mohu určitě d… Více
Dodavatel
Jiří Soldát - truhlářství
Chyšky

Výroba kalového, bahenního koše do kanálové vpustiTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Výroba kalového, bahenního koše do kanálové vpusti
Výroba kalového, bahenního koše do kanálové vpusti
Zadání
Poptávám výrobu jednoho kalového, bahenního koše do kanálové, dešťové vpusti. Maximální venkovní průměr do 200 mm (vnitřní průměr trubky pod mříží),… Více
Hodnocení
Super domluva, precizní provedení. Příště firmu poptám znovu.
Dodavatel
Vít Jerglík
Dobrá

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Potřebujete poradit?