Plastové ploty


Celé Česko

Oslovíme za vás dobré firmy z vašeho okolí.

Dostanete zdarma nabídky od firem z vašeho okolí.

Víme, kdo je v této kategorii dobrý.

Zděné plotyTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Zadání
Vystavba zděných sloupků, plotové výplně, brána a vrátka, vystavba pletivového plotu se zděným základem. Jedná se o cca 100 metrů oplocení, dvě s… Více
Hodnocení
Skvělá komunikace, realizace i řešení případných problémů. Můžu jen doporučit.
Dodavatel
Jaroslav Demel
Branka u Opavy

Stavba plotu na líč

4.0
— Kč
Zadání
Stavba plotu na klíč celková délka plotu cca.60 m. Rovina rozdělení pozemku Pletivo výška 150 cm. poplastované zelené bez podhrabové desky.
Hodnocení
Spokojen doporučuji..dobrá komunikace , termín dodržen. Jsem domluven na další stavbě plotu.
Dodavatel
Aleš Mikulec
Havířov-Podlesí

Výstavba oplocení pozemkuTato práce se opravdu povedla. Firma zašla o pomyslný metr dál než musela a zákazník jí udělil Kozlovu pečeť poctivosti.

5.0
— Kč
Výstavba oplocení pozemku
Výstavba oplocení pozemku
Výstavba oplocení pozemku
Zadání
Výstavba oplocení (pletivo poplastované, zelené) na dvou stranách pozemku, každá strana jiná výška pletiva. Likvidace betonových zbytků ze starého… Více
Hodnocení
Perfektní
Dodavatel
Roman Prchal
Těšany

Ploty na klíč

5.0
— Kč
Zadání
Realizace oploceni pozemku novostavby. Misto realizace: Hostkovice Cas: cerven - cervenec 2020 Jedna se cca o 70 m plotu s branou + brankou. … Více
Hodnocení
Naprosta spokojenost, skvele jednani, vysledek super. Dekuji za realizaci.
Dodavatel
Jakub Novák - Nopro-ploty
Předklášteří

Najděte si řemeslníka podle referencí.

Je to snadné

  1. 1.
    Zadáte poptávku
  2. 2.
    Dostanete nabídky
  3. 3.
    Vyberete si řemeslníka

Od začátku do konce je to pro vás zcela zdarma.

Zadat svou poptávku

Zákazníci jsou s NejŘemeslníky spokojení:

5 + 1 důvod, proč si u nás zadat poptávku

  • Vybíráte z osvědčených firem

    Ještě než si u vás řemeslníci rozbalí vercajk, víte, co vás čeká. U firem si totiž můžete prohlédnout ukázky jejich prací a hodnocení předchozích zákazníků. To je lepší než doporučení jednoho kámoše z hospody.

  • S podvodníky nepečeme

    Když se k nám firmy a řemeslníci registrují, kontrolujeme jejich živnostenské oprávnění. Taky ověřujeme každou referenci od zákazníků, abychom měli jistotu, že si firmy nenapsaly hodnocení samy.

  • Ušetříte spoustu času

    Místo toho, abyste sami hledali a obvolávali jednotlivé řemeslníky, zadáte si u nás poptávku. My ji rozešleme vhodným firmám ve vašem okolí, ty vám pošlou své nabídky a vy už si pak jen vyberete svého favorita.

  • S poptávkou vám pomůžeme

    Vaši poptávku před odesláním zkontrolujeme. Pokud v ní budou chybět důležité informace, zavoláme vám a společně je doplníme. Dodavatelé si tak na první dobrou přečtou všechno podstatné a můžou vám rychleji pomoct.

  • Rozumíme řemeslu

    Nejsme jenom poptávkový portál. V našem online magazínu najdete spoustu článků s návody, rady pro výběr materiálu nebo informace, kolik která práce stojí. A když budete chtít, pošleme vám každý měsíc e‑mail plný inspirace.

  • Služba je pro vás úplně zdarma

    Žádné poplatky za registraci ani za zadání poptávky. NejŘemeslníky máte úplně zdarma. Navíc vám se vším ochotně pomůžeme: poradíme, jak správně zadat poptávku nebo jak vybrat spolehlivého řemeslníka.

Envelope

Získejte ZDARMA

Potřebujete poradit?